Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Fran_Zgb

Full members
 • Content Count

  5,311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fran_Zgb last won the day on December 20 2018

Fran_Zgb had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

About Fran_Zgb

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Recent Profile Visitors

808 profile views
 1. Fran_Zgb

  Gdje na skijanje?

  Javi ak bus jos. Ja sam mislio sutra alo nisam nasao drustvo
 2. Fran_Zgb

  Uređenje garaže..

  Ima bauhaus na auto odjelu, tam sam uzeo
 3. Fran_Zgb

  Koji maxi skuter?

  To je ovaj https://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-beverly-300-asr-2018-oglas-26794225?fbclid=IwAR3GK9yHclHlHPWRHveAIrsS0XapEcrlb9dE_C2Gro2zQx-pDpFpD0H-BbA Sretno, lijepo zgleda
 4. Fran_Zgb

  Koji maxi skuter?

  Ja ću si 90% uzet 350 i zasad gledam možda iz Slo uvesti. Čim frknem passata imam lovu za Beverlya
 5. Za sve dane je bilo. Preuzeo auto u subotu u 17h, vratio u srijedu u 12h. Auto 300, osiguranje 350 :). Dakle 650 ukupno. Na to je isao jos Via verde (enc) i doplata za drugog vozaca (6 eura dnevno). Meni je ovo bilo prvi put da uzimam RAC i posto je rentalcars od booking.com onda sam uzel i tamo komplet osiguranje. Sad po komentarima iskusnijih vidim da je pametnije uzeti od RACa iako je i skuplje.
 6. Ne moras nista nadoplatiti, skidati ce ti sa kreditne, tj dobiješ nakraju racun. Ja sam uzeo auto preko rentalcars i njihovo full osiguranje. Kod njih je bilo 350kn osiguranje a direkt od kuce je 84 eura
 7. Ja sam preksinoć došao iz Portugala :). Sletio sam u Lisabon, tamo sam uzeo rent a car (Centauro koji je najjeftiniji bio), otišao odmah za Porto. Cca 300km i nekih 22,5 eura je autocesta. Dodatno plaćaš 1,4 eura čini mi se dnevno za Via Verde, to je njihova inačica ENC-a koja radi puno bolje. Kod njih se plaćaju i obilaznice i sve ti se skida automatski. U Portu sam bio 2 dana, jedan dan u Aveiro, i kada sam išao iz Aveira sam stavio u Fatimu, Sintru i Cascai. 4 noćenja sam imao u Lisabonu. Ono što bi sad promijenio je da bi jedno noćenje smanjio za Lisabon i bio ili jedan dan dulje u Portu ili bi uzeo noćenje u Cascaiu. Lisbon me nije baš impresionirao ali u Portu bi živio odmah.
 8. Fran_Zgb

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Tako i ja. Ili vespa ili bev 350... Eventualno nes drugo u toj klasi 33 hp cca
 9. Fran_Zgb

  Gdje na skijanje?

  Ja sam bio u hotelu dva javora, to je 50m od staze. 3 zvjezdice ali ima i apartmana unutar hotela koji su novi i valjda super. Nama za prespavat i sve je bilo i vise nego ok obzirom na cijenu. Dorucak je bio jako dobar. Kontaktiraj ih direktno i zamoli za popust u odnosu na booking.com Mi smo 5 nocenja za dvoje s doručkom platili 1600 kn. Cijeli izlet nas je kostao oko 5xxx kn.
 10. Fran_Zgb

  Gdje na skijanje?

  Ja sam rezervirao već kuću za slijedeću godinu na Jahorini :). Enivej da pitam, da li netko zna koji dućan ima ski opreme? Frendu je rođendan i uzeo bi mu skijaške rukavice ali ili nije došla nova roba ili još nisu izvadili lanjsku neprodanu.
 11. Fran_Zgb

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Tražim si beverly 350, ak znate nekog da prodaje a da nije na njuskalu molim da javite. Hvala
 12. Fran_Zgb

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Hvala puno. pogledao sam i na prvu ima dosta beverlya s ok cijenom, cca 2-2,5k eura. Volio bih (ukoliko je moguće to realno) da cijela igra (motor, uvoz, rega) ispadne oko 3k eura. Da li je to realno? Da li znate nekog tko to može odraditi?
 13. Fran_Zgb

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Thx. I koliko bi mogao uvoz koštati cca
 14. Fran_Zgb

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Jel zna tko koji sajt a da je talijanski oglasnik? Neka verzija talijanskog njuskala ili mobile. Kolilko je uopce uvoz za tak nešto?
 15. Fran_Zgb

  MYHRAWEB motorcycle meets&drives

  Aha ja ne mislim iz ducana uzimat...

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×