Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Fran_Zgb

Full members
 • Content Count

  5,367
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Fran_Zgb last won the day on December 20 2018

Fran_Zgb had the most liked content!

Community Reputation

182 Excellent

About Fran_Zgb

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Personal Information

 • Ime i prezime
  Fran Mirtl
 • Lokacija
  Zagreb, centar
 • Vozilo
  Opel Astra H,Piaggio Beverly 250 IE

Recent Profile Visitors

937 profile views
 1. di ima za kupit i kak se zovu, ona samo 2 senzora koji se ugrade na nosač tablice? imam službeni pa ne bi baš bušio branik ili slično tome
 2. Smjestaj apartman (jako solidan) za dvoje 5 noćenja 468 maraka. 3dnevni ski pass 115. Kava 2,5 marke. Postena vecera na skijalistu za dvoje 40-60 maraka. To ukljucuje juhu ili predjelo, 2 glavna jela, salatu i cugu. Mi smo potrosili 5k kn ukupno u 5 dana ali nacelno nismo nigdje stedili no nije i da smo se razbacivali. Tih 5k kn je sve skupa i prijevoz i sitnice za doma i tak. Komotno ide i dolje. Sa time da sam ja tri dana bio na snijegu a cura 1 plus jedan na welnesu.
 3. Ja bio i ove god na Jahorini, super mi bilo pa cu nadam se i slijedece godine. Cijene i sve ostalo su nenadmasne u odnosu na bilo koga drugog a opet je dobro skijaliste.
 4. +385 91 582 1671 Željko. Meni je slagao getribu na miniu a zna u dušu i DSG
 5. Javi ak bus jos. Ja sam mislio sutra alo nisam nasao drustvo
 6. Ima bauhaus na auto odjelu, tam sam uzeo
 7. To je ovaj https://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/piaggio-beverly-300-asr-2018-oglas-26794225?fbclid=IwAR3GK9yHclHlHPWRHveAIrsS0XapEcrlb9dE_C2Gro2zQx-pDpFpD0H-BbA Sretno, lijepo zgleda
 8. Ja ću si 90% uzet 350 i zasad gledam možda iz Slo uvesti. Čim frknem passata imam lovu za Beverlya
 9. Za sve dane je bilo. Preuzeo auto u subotu u 17h, vratio u srijedu u 12h. Auto 300, osiguranje 350 :). Dakle 650 ukupno. Na to je isao jos Via verde (enc) i doplata za drugog vozaca (6 eura dnevno). Meni je ovo bilo prvi put da uzimam RAC i posto je rentalcars od booking.com onda sam uzel i tamo komplet osiguranje. Sad po komentarima iskusnijih vidim da je pametnije uzeti od RACa iako je i skuplje.
 10. Ne moras nista nadoplatiti, skidati ce ti sa kreditne, tj dobiješ nakraju racun. Ja sam uzeo auto preko rentalcars i njihovo full osiguranje. Kod njih je bilo 350kn osiguranje a direkt od kuce je 84 eura
 11. Ja sam preksinoć došao iz Portugala :). Sletio sam u Lisabon, tamo sam uzeo rent a car (Centauro koji je najjeftiniji bio), otišao odmah za Porto. Cca 300km i nekih 22,5 eura je autocesta. Dodatno plaćaš 1,4 eura čini mi se dnevno za Via Verde, to je njihova inačica ENC-a koja radi puno bolje. Kod njih se plaćaju i obilaznice i sve ti se skida automatski. U Portu sam bio 2 dana, jedan dan u Aveiro, i kada sam išao iz Aveira sam stavio u Fatimu, Sintru i Cascai. 4 noćenja sam imao u Lisabonu. Ono što bi sad promijenio je da bi jedno noćenje smanjio za Lisabon i bio ili jedan dan dulje u Portu ili bi uzeo noćenje u Cascaiu. Lisbon me nije baš impresionirao ali u Portu bi živio odmah.
 12. Tako i ja. Ili vespa ili bev 350... Eventualno nes drugo u toj klasi 33 hp cca
 13. Ja sam bio u hotelu dva javora, to je 50m od staze. 3 zvjezdice ali ima i apartmana unutar hotela koji su novi i valjda super. Nama za prespavat i sve je bilo i vise nego ok obzirom na cijenu. Dorucak je bio jako dobar. Kontaktiraj ih direktno i zamoli za popust u odnosu na booking.com Mi smo 5 nocenja za dvoje s doručkom platili 1600 kn. Cijeli izlet nas je kostao oko 5xxx kn.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...