Kroky Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Trebam dvije zimljace 195/50/15 ili 185/55/15, mislio uzet UGW7, al vidi cuda ne proizvodi se u prvoj dimenziji :lol: u prvoj dimenziji ima UGW3 a u drugoj ima 7-ica, koja je uopce razlika? Uglavnom, tezak motor i podosta okretnog momenta :no2: ne mislim ic na sljeme i sl. al ak padne malo vise snjega da mogu van iz dvorista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 ma sava s3 majka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 je istina sava s3 za tu lovu nudi super .. ALI reko bih za 50tak kn vise po komadu ipak je tu GY ultragrip 7+ ipak majka, nenadjebiva guma Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 al napisal je gore da ne misli na sljeme i to tak da ono...bilo kaj od toga da uzme bude ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 pogledaj nokian http://anet.hr/ ja ti sredim 25 posto popusta :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 GoodYear UG7 -- ja stavio na Alfu GT 215/45/17 sad za vikend bila u Austriji penjala se po snijegu - ide bez problema Al sto je jos bitnije - ok je i po suhom i mokrom na 10 stupnjeva kak je danas Savu S3 sam si ja sad na Stilo stavio iza i moram reć da je bočna strana gume onak dosta slaba i lelujava pa mislim da nije bas najsretnije za aute s teškim nosom stavljat napred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Il stavi UG7 il savu. Imam UG7 na dva auta i prepredobro guma drzi po snijegu. Al sava za svoju cijenu je isto tak predobra guma, tj. za tu cijenu nema bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 ma sava s3 majka. potpis :notworthy: :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 30, 2008 Author Share Posted November 30, 2008 sava S3 i 400nm okretnog? uuu daaa... brba: zovem te sutra... jel ima tko UGW3? UGW7 nemogu nigdje nac na cjenicima, a imam dvije 195/50/15 al su gotove skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 pogledaj nokian http://anet.hr/ ja ti sredim 25 posto popusta :thumbsup: Ako tražiš odlične zimske gume dalje od ovog nemaš šta tražiti. btw vidim da većina gura savu:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 sava S3 i 400nm okretnog? uuu daaa... da da vozi se:D:D meni odlicna guma nigdje nikad nisam ostao, a vozim se cestom i putevima kroz 20cm snijega:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 da da vozi se:D:D meni odlicna guma nigdje nikad nisam ostao, a vozim se cestom i putevima kroz 20cm snijega:thumbsup: pa zovite ralicu da vam prođe jebemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 da se razumijemo, nemam ja nist protiv save (tetka kupovala gume prije mjesec dana, pa sam uzeo auto i otiso kod vulkica da bas njih stavi), al kod mene bi to jako kratko trajalo... ok da je cijelo vrijeme 20ak cm snjega kak cokolino veli, al vecinom zima u zg ionak bude bez snjega, tak da treba mi guma koja barem malo drzi po suhom ili kisi rudy: znam za nokian da su odlicne, al nisu mi uopce pale na pamet na staroj ibizi sam imao dunlop wintersport 3d i bio zadovoljan sa njima, al kolko se sjecam i kostale su poprilicno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 je istina sava s3 za tu lovu nudi super .. ALIreko bih za 50tak kn vise po komadu ipak je tu GY ultragrip 7+ ipak majka, nenadjebiva guma potpis... eto je vec 2 tjedna na maminom autu, guma je nevjerojatna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ima ko iskustva s Uniroyal-om? Meni je preporučili,kao najbolje uloženo/dobiveno. :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Jel može ko riješiti kakve save u dimenzijama 175/70 R13? Trebao bi nešto za zimu, a najjeftinija varijanta mi je kupiti gume za accenta pa njega po snijegu ganjat Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ima ko iskustva s Uniroyal-om?Meni je preporučili,kao najbolje uloženo/dobiveno. :blink: brijem da je sava najbolje uloženo/dobiveno i da to sam rekel zato jer imam na polu sve 4 save cyber...imaš u metrou neke pa uzmi na firmu ak možeš pravadati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 pa zovite ralicu da vam prođe jebemu kroky: auto mi je tu s NM, ne vozim se ko baba, rekao bih skoro isto ko ljeti, guma po meni odlicna ne vrti u mjestu 1-2. po kisi odlicna, suhom isto.. jedina mana kao sto je netko spomenuo slaba bocnica pa imas osjecaj da auto malo pliva i nije bas za zavoje dok se malo ne priviknes:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 barum polaris, puno jaca bocna strana od s3, a drzi i po suhom i hladnom, a i bogami krvavo po snijegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Cokolino: ma sve je to ok, al kak je vec i dinac napisao, cemu zbog 50-60kn po gumi stedit sava vs. gy, nokian ili nesto trece... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 imam ja sava s3 195/65/15 na tdi dosta su zabavne za voziti ocjena 5/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 ja si baš uzeo nove s3 meni prehebena guma za te par samo imm 4x manje momenta od tebe :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Ja se nemogu sam sa sobom dogovorit koju dimenziju da uzmem. Nemogu nigdje nac koja zimska guma ima zastitu za felgu? npr. danas vidio da 195/50 R15 ima Sava s3, dali ima i 195/55 R15? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted December 1, 2008 Author Share Posted December 1, 2008 Alo, celicnjacu ravnas sa cekicem, netreba ti zastita za felgu :lol: uzet cu na kraju toyo 952, imao ih na leonu i bio jako zadovoljan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Jel ima ta guma rub? Imam 15'' alu, a i bez obzira, ova sa zastitnim rubom mi ne izgleda balonkasto kao i bez njega ali ima i svrhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now