Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trebam dvije zimljace 195/50/15 ili 185/55/15, mislio uzet UGW7, al vidi cuda ne proizvodi se u prvoj dimenziji :lol:

u prvoj dimenziji ima UGW3 a u drugoj ima 7-ica, koja je uopce razlika?

Uglavnom, tezak motor i podosta okretnog momenta :no2:

ne mislim ic na sljeme i sl. al ak padne malo vise snjega da mogu van iz dvorista...

Posted

je istina sava s3 za tu lovu nudi super .. ALI

reko bih za 50tak kn vise po komadu ipak je tu GY ultragrip 7+ ipak majka, nenadjebiva guma

Posted

GoodYear UG7 -- ja stavio na Alfu GT 215/45/17 sad za vikend bila u Austriji penjala se po snijegu - ide bez problema

Al sto je jos bitnije - ok je i po suhom i mokrom na 10 stupnjeva kak je danas

Savu S3 sam si ja sad na Stilo stavio iza i moram reć da je bočna strana gume onak dosta slaba i lelujava pa mislim da nije bas najsretnije za aute s teškim nosom stavljat napred

Posted

Il stavi UG7 il savu.

Imam UG7 na dva auta i prepredobro guma drzi po snijegu. Al sava za svoju cijenu je isto tak predobra guma, tj. za tu cijenu nema bolje

Posted

sava S3 i 400nm okretnog? uuu daaa...

brba: zovem te sutra...

jel ima tko UGW3? UGW7 nemogu nigdje nac na cjenicima, a imam dvije 195/50/15 al su gotove skoro

Posted
sava S3 i 400nm okretnog? uuu daaa...

da da vozi se:D:D meni odlicna guma nigdje nikad nisam ostao, a vozim se cestom i putevima kroz 20cm snijega:thumbsup:

Posted

da se razumijemo, nemam ja nist protiv save (tetka kupovala gume prije mjesec dana, pa sam uzeo auto i otiso kod vulkica da bas njih stavi), al kod mene bi to jako kratko trajalo...

ok da je cijelo vrijeme 20ak cm snjega kak cokolino veli, al vecinom zima u zg ionak bude bez snjega, tak da treba mi guma koja barem malo drzi po suhom ili kisi

rudy: znam za nokian da su odlicne, al nisu mi uopce pale na pamet :(

na staroj ibizi sam imao dunlop wintersport 3d i bio zadovoljan sa njima, al kolko se sjecam i kostale su poprilicno...

Posted
je istina sava s3 za tu lovu nudi super .. ALI

reko bih za 50tak kn vise po komadu ipak je tu GY ultragrip 7+ ipak majka, nenadjebiva guma

potpis... eto je vec 2 tjedna na maminom autu, guma je nevjerojatna

Posted
Ima ko iskustva s Uniroyal-om?

Meni je preporučili,kao najbolje uloženo/dobiveno. :blink:

brijem da je sava najbolje uloženo/dobiveno

i da to sam rekel zato jer imam na polu sve 4 save :D

cyber...imaš u metrou neke pa uzmi na firmu ak možeš pravadati

Posted
pa zovite ralicu da vam prođe jebemu :D

671a1g.jpg

:P

kroky: auto mi je tu s NM, ne vozim se ko baba, rekao bih skoro isto ko ljeti, guma po meni odlicna ne vrti u mjestu 1-2. po kisi odlicna, suhom isto.. jedina mana kao sto je netko spomenuo slaba bocnica pa imas osjecaj da auto malo pliva i nije bas za zavoje dok se malo ne priviknes:D

Posted

Cokolino: ma sve je to ok, al kak je vec i dinac napisao, cemu zbog 50-60kn po gumi stedit sava vs. gy, nokian ili nesto trece...

Posted

Ja se nemogu sam sa sobom dogovorit koju dimenziju da uzmem.

Nemogu nigdje nac koja zimska guma ima zastitu za felgu?

npr. danas vidio da 195/50 R15 ima Sava s3, dali ima i 195/55 R15?

Posted

Alo, celicnjacu ravnas sa cekicem, netreba ti zastita za felgu :lol:

uzet cu na kraju toyo 952, imao ih na leonu i bio jako zadovoljan...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...