Jump to content

Zimske gume, koje?

Recommended Posts

Trebam dvije zimljace 195/50/15 ili 185/55/15, mislio uzet UGW7, al vidi cuda ne proizvodi se u prvoj dimenziji :lol:

u prvoj dimenziji ima UGW3 a u drugoj ima 7-ica, koja je uopce razlika?

Uglavnom, tezak motor i podosta okretnog momenta :no2:

ne mislim ic na sljeme i sl. al ak padne malo vise snjega da mogu van iz dvorista...

GoodYear UG7 -- ja stavio na Alfu GT 215/45/17 sad za vikend bila u Austriji penjala se po snijegu - ide bez problema

Al sto je jos bitnije - ok je i po suhom i mokrom na 10 stupnjeva kak je danas

Savu S3 sam si ja sad na Stilo stavio iza i moram reć da je bočna strana gume onak dosta slaba i lelujava pa mislim da nije bas najsretnije za aute s teškim nosom stavljat napred

da se razumijemo, nemam ja nist protiv save (tetka kupovala gume prije mjesec dana, pa sam uzeo auto i otiso kod vulkica da bas njih stavi), al kod mene bi to jako kratko trajalo...

ok da je cijelo vrijeme 20ak cm snjega kak cokolino veli, al vecinom zima u zg ionak bude bez snjega, tak da treba mi guma koja barem malo drzi po suhom ili kisi

rudy: znam za nokian da su odlicne, al nisu mi uopce pale na pamet :(

na staroj ibizi sam imao dunlop wintersport 3d i bio zadovoljan sa njima, al kolko se sjecam i kostale su poprilicno...

pa zovite ralicu da vam prođe jebemu :D

671a1g.jpg

:P

kroky: auto mi je tu s NM, ne vozim se ko baba, rekao bih skoro isto ko ljeti, guma po meni odlicna ne vrti u mjestu 1-2. po kisi odlicna, suhom isto.. jedina mana kao sto je netko spomenuo slaba bocnica pa imas osjecaj da auto malo pliva i nije bas za zavoje dok se malo ne priviknes:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...