Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Jasa

Full members
 • Content Count

  2,223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 Excellent

About Jasa

 • Rank
  Dasa ili Offtopicar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jasa

  TFSI vs. TSI vs. FSI

  Kaj je sa ovim 1.4 150KS iz Golf 7.5 i Leona...ima li taj isto sranja ili je pošteđen bar jednog dijela?
 2. Jasa

  Topic putovanja

  Odlično, hvala ti... javim ako ne uspijem do tad
 3. Jasa

  Topic putovanja

  Dal netko možda uskoro leti sa KLM-om ili presjeda u Amsterdamu? Htio bi ovo uzet, a ne dostavljaju u HR... https://shop.klm.com/nl_en/klm-boeing-747-400-scale-model.html
 4. Meni su u Sixtu umjesto A1 nudili Kadjara ili Golfa. Nakon što sam reko da neću i da piše da sa A1 rezerviram Premium klasu, dali su mi A3 bez ikakve nadoplate.
 5. Sve kak sam napiso gore u postu, dodatno osiguranje sam uzeo u samom rent-a-caru. Jedino kaj ti je tjedan dana previše za Porto, čak i sa izletom u Fatimu. 2 dana mi je za sami Porto bilo taman. Radije auto na 2-3 dana i prozujat okolo
 6. Jasa

  Ovlašteni Suzuki servis

  U auto remetinec ne bi ni tačke otpeljao, bio mi je jednom SX4 tamo na servisu i lakiranju, fušeraj žešći, potrgali pol kopči po autu, bočni žmigavac i sve tako lijepo zakrpali da se ne vidi odmah. Išo tamo pitat za novi S-cross, doslovno je bilo tu ti je prospekt sa cijenama i snađi se. S Pavlinic Sopic nisam imo problema, dapače znali su uskočit sa džabe dijagnostikom
 7. U Portugalu sam uzeo preko Sixta na aerodromu, rezervirao Audi A1 jer je bio drugi najjeftiniji (jeftiniji je bio Up, a Clio skuplji) Naravno da A1 nisu imali pa su nudili Golfa ili Kadjara...ali kad sam rekao da striktno piše da sam sa A1 rezervirao Premium klasu onda su mi dali A3 po istoj cijeni. Makar sad gledam cijene i 1 dan VW Up-a je više nego kaj sam prošle godine u trećem mjesecu platio sva tri dana Preporuka za Portugal, uzmi u rent a caru njihov ENC, nije strasno po danu. Imaju hrpu nekakvih brzih cesta di se placa po euro/euro i pol, a nema naplatnih pa je zajebancija sa naplatom kasnije ako nemaš ENC. Ovak ti na kraju preko kartice naplate točno kolko si potrošio na cestarine i bez brige i pameti Ruta Lisabon-Porto-Aveiro-Cabo da Roca-Lisabon cca 39 eura cestarina
 8. Ima ona cuda iza volana za šaltat
 9. Tnx na infu. Znam da nakon DSG-a i ZF8 kaj sam voziko, ovo neće bit tak dobro.. Idem slijedeći vikend probat vitaru automatic, jer nigdje nemaju S-crossa sa automatikom, ali motor/mjenjač su isti...makar bi i dalje htio probat na bar dan.
 10. Ne očekujem čuda, ali ovo na Mazdi je užas...150 konja u relativno malom i ne preteškom autu, poklopiš gas i...prešalta on i sve to, al nejde @Bagy je bio samnom i pito me dal sam stiso gas do kraja....a ja skoro pod probio. Ko da mu fali 50 konja.
 11. Ima tko ideju/vezu da se dobije novi S-Cross 1.4, po mogućnosti automatik, na bar jedan dan, idealno bi bilo za vikend? Htio bi u skorije vrijeme zamijeniti stari SX4 novim, pa bi htio isprobati kak spada. Nedavno sam tak vozio malo duže CX3 sa autmatikom i da sam ju uzeo bez duže probne vožnje dobio bi popizditis kolko je kombinacija benzinca i automatika loša, što nemreš skužit u 5 kilometara kolko traju klasične test vožnje...pa da se tu ne zeznem.
 12. Nama su branici na Jetti, ispod ove obične bijele, metalik srebrni. Nikom nije jasno šta i kako, gledali u servisu i nema podataka da je nešto na njoj rađeno kod transporta.
 13. Bili početkom šestog prije 2 god, dolje na Lago di Garda 34 stupnja, gore 8 stupnja sa 2 metra snijega sa strane Obavezno se i spustit na drugu stranu do Bormia, cesta mi je zakon...jedino su neki dijelovi, pogotovo pri dnu Stalvia jako uski, a voze se svakak pa treba pripazit.
 14. Jasa

  TSI motori

  Iskreno neznam, lagano se čuo pa su ga promijenili. Al pitanje je dal bi ga i tada promijenili da nismo digli buku i cijeli PIA na noge jer je dosta doga navezano za motor otišlo na Jetti.
 15. Jasa

  TSI motori

  U garanciji zamijenjen lanac i natezač jer se čuo malo. Kad pikneš lagano gas na mjestu, onda negdje nekakav lim zvrnda, ali su rekli da je to tak. Na 40000 kabel od jedne sviječice probio komplet, a ostala tri su isto bila pri kraju. Uglavnom, oduševljeni smo njime Al izuzmemo li ovo, meni je motorček super, ide fino za svoju veličinu, u Jetti održava 180+ na autoputu bez problema, a i potrošnja mu je ok. Tipa 6.7 na 2000km talijanskog autoputa, penjanja po Stelviu dva puta pa preko njemačke i punog gasa na autoputu nazad doma.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×