Cokolino Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Cokolino: ma sve je to ok, al kak je vec i dinac napisao, cemu zbog 50-60kn po gumi stedit sava vs. gy, nokian ili nesto trece... nije stvar ni u cijeni ja sam bas zadovoljan savom pa da je i skuplja:thumbsup: imao neke godine pirelli nes... skoro duplo skuplje a po meni losije:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuger Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 na staroj ibizi sam imao dunlop wintersport 3d i bio zadovoljan sa njima, al kolko se sjecam i kostale su poprilicno... Ja ih imam, odlicne gume, a ako se dobro sjecam oko 600kn/kom Ali i slazem se s gore navedenim, Savi S3 se nema sta prigovoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 ja sam ove godine uzeo Cooper Weather Master Snow ,mogu rec da se jako dobro ponasaju i po suhom i po mokron ,te osobino po snijegu,jedina mana je sto su malo bucne iznad 120 km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 mislim da ti je dunlop wintersport pobjedio na nekom testu kao all overall najbolja guma, za duboki snjeg je bio najbolji pireli, a ove "noname" su bile katastrofalno loše, tipa 20metara duži put kočenja po mokrom i tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speljac Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 mislim da ti je dunlop wintersport pobjedio na nekom testu kao all overall najbolja guma,za duboki snjeg je bio najbolji pireli, a ove "noname" su bile katastrofalno loše, tipa 20metara duži put kočenja po mokrom i tak. Kako u kojoj dimenziji, ali općenito wintersport 3D prolazi dobro na svim testovima, i uvijek je prvi vrhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 1. kaze se zimNJace 2. sava eskimo s3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Imao fuldu kristal supremo i sad savu eskimo s3 uzeo sve 4 nove, dosad napravio cca 2500km, po suhom, mokrom, snijegu. Po suhom se ok vozi, zanimljivo kako ok drzi, samo je dosta mekana i jako se lako uvija i dere bocna stranica. Po onom sta sam primjetio:) Po kisi je isto ok, skroz ok:) A po snijegu, isao sam na platak u petak cca oko 00:00h je bilo, kisa ljevala, po cesti snjega, leda svega, ugl vozio sam se svida i svakuda...bas i ne posustaje:) Ugl guma mi se jako svidja, a i razlog uzimanja je na pocetku bio jer je vecina hvali a i bila je cca 150-200kn jeftinija po komadu od gy ug7+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo1 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Da ne otvaram novu temu, tu ću pitat Trebaju mi zimske gume 205/60 R16. Nemam iskustva sa zimskim gumama. Pa dajte mi neke preporuke. Bitno je da su kvalitetne i da je neka OK cijena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Goodyear Ultra Grip 7+ uvjerljivo najbolja na svim testovima.... probao sam ju na autu na kojem sam imao i eskimo s3.... s3 je stvarno ok zimska guma, al prema ovom goodyearu, smece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo1 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Tnx. Evo našao sam na netu po OK cijeni Michelin Primacy Alpin PA3. Ima tko iskustva s njima? ova Ultra Grip 7+ je čak i nešto malo jeftinija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 pogledaj nokian http://anet.hr/ ja ti sredim 25 posto popusta :thumbsup: Ja bih ti preporučio WR G2,moram napomenuti da sam imao i savu i michelin i nokian je definitivno iznad njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 potpis... eto je vec 2 tjedna na maminom autu, guma je nevjerojatna Jebi se i ti i ta guma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo1 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Možda bi u komadu sa gumama uzeo i alu felge. Mislio sam čelične. Al sam na Molydonovoj stranici vidio Dezent A felgu. Jel to valja šta? ili da stavljam čelične Edited December 19, 2008 by Tomo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 ja stavio gy ug7 predobra gumeštrača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 ja imam save s3 195 65 15 i s gumama sam manje vise zadovoljan... kad sam ih uzeo bile su super, ali sad su mi vec vidljivo losije nakon 3 god po snijegu... a imaju mozda 20-25k km, nis strasno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Tnx. Evo našao sam na netu po OK cijeni Michelin Primacy Alpin PA3. Ima tko iskustva s njima? ova Ultra Grip 7+ je čak i nešto malo jeftinija. Imao sam ja na fordu prije 2 godine premacy alpin i nisam bio prezadovoljan. Sava je prvu godinu super, al kod save sam imao osjecaj da guma kad prode prvu godinu vise nije tako dobra, a mozda je kilometraza bila presudna jer sam ih vozio cijele godine, uglavnom nije poslje tako dobra kao ispocetka. Nakon save i michelina sam stavio ug7 i pokazala mi se najbolja. Po zimi sam dosta cesto bio u Bosni tako da na snijegu je bila najslabija michelin, a ovako po suhom je jedino GY odstupao na bolje od ove dvije navedene. To sve sam imao na fordu mondeu. Prije mjesec dana sam kupio opet UG7+ za mazdu koju sad vozim, tako da iako je jeftinija od michelina je puno bolja. Znam da sam i ja bio u dilemi kad sam uzimao UG7 jer mi nije bio problem dat vise novaca za michelina. Brat ima te michelin na hondi i isto place sto ih je kupio. To je moje iskustvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now