Jump to content

Zimske gume, koje?

Recommended Posts

Cokolino: ma sve je to ok, al kak je vec i dinac napisao, cemu zbog 50-60kn po gumi stedit sava vs. gy, nokian ili nesto trece...

nije stvar ni u cijeni ja sam bas zadovoljan savom pa da je i skuplja:thumbsup: imao neke godine pirelli nes... skoro duplo skuplje a po meni losije:doh:

na staroj ibizi sam imao dunlop wintersport 3d i bio zadovoljan sa njima, al kolko se sjecam i kostale su poprilicno...

Ja ih imam, odlicne gume, a ako se dobro sjecam oko 600kn/kom

Ali i slazem se s gore navedenim, Savi S3 se nema sta prigovoriti ;)

mislim da ti je dunlop wintersport pobjedio na nekom testu kao all overall najbolja guma,

za duboki snjeg je bio najbolji pireli, a ove "noname" su bile katastrofalno loše, tipa 20metara duži put kočenja po mokrom i tak.

Kako u kojoj dimenziji, ali općenito wintersport 3D prolazi dobro na svim testovima, i uvijek je prvi vrhu

Imao fuldu kristal supremo i sad savu eskimo s3

uzeo sve 4 nove, dosad napravio cca 2500km, po suhom, mokrom, snijegu.

Po suhom se ok vozi, zanimljivo kako ok drzi, samo je dosta mekana i jako se lako uvija i dere bocna stranica. Po onom sta sam primjetio:)

Po kisi je isto ok, skroz ok:)

A po snijegu, isao sam na platak u petak cca oko 00:00h je bilo, kisa ljevala, po cesti snjega, leda svega, ugl vozio sam se svida i svakuda...bas i ne posustaje:)

Ugl guma mi se jako svidja, a i razlog uzimanja je na pocetku bio jer je vecina hvali a i bila je cca 150-200kn jeftinija po komadu od gy ug7+

• 3 weeks later...
Tnx.

Evo našao sam na netu po OK cijeni Michelin Primacy Alpin PA3. Ima tko iskustva s njima?

ova Ultra Grip 7+ je čak i nešto malo jeftinija.

Imao sam ja na fordu prije 2 godine premacy alpin i nisam bio prezadovoljan. Sava je prvu godinu super, al kod save sam imao osjecaj da guma kad prode prvu godinu vise nije tako dobra, a mozda je kilometraza bila presudna jer sam ih vozio cijele godine, uglavnom nije poslje tako dobra kao ispocetka. Nakon save i michelina sam stavio ug7 i pokazala mi se najbolja. Po zimi sam dosta cesto bio u Bosni tako da na snijegu je bila najslabija michelin, a ovako po suhom je jedino GY odstupao na bolje od ove dvije navedene. To sve sam imao na fordu mondeu. Prije mjesec dana sam kupio opet UG7+ za mazdu koju sad vozim, tako da iako je jeftinija od michelina je puno bolja. Znam da sam i ja bio u dilemi kad sam uzimao UG7 jer mi nije bio problem dat vise novaca za michelina. Brat ima te michelin na hondi i isto place sto ih je kupio. To je moje iskustvo ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...