Tuco Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Da li postoji neko riješenje za slijedeće...imam u auto provedenu instalaciju za mobitel preko zvučnika..ugrađen mikrofon i sve ali je instalacija za Siemens i ne paše ni jedan drugi mobitel na to radi konektora..jel se može iskoristiti ta instalacija, da se skine nosač od Siemensa i stavi za Nokiu pa da se samo žice prespoje ili tražim previše ? ..imam E71 i X2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Previse trazis Uostalom, danas nova bluetooth instalacija ni nije tako skupa, a radi sa svim mobitelima edit dario ti prodaje jako dobre bluetooth handsfree setove, u pol cijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 To mi je u službenom autu pa sam mislio jednostavno složit..ne isplati mi se ulagat više od 200 kn u to..imam BT slušalicu pa bude i ona dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now