Dinnek Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 (edited) Autokuća DOMLEI Zanima me da li netko zna za njih, jel imaotko kakva iskustva. imaju relativno zanimljive cijene auta pa ono, da nisu bili neki grobovi ili slično? Bio tko kod njih ikada? Edited December 30, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 to im je novo ime zašto? sigurno ne radi mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 to im je novo ime zašto? sigurno ne radi mode kak su se prije zvali? onak imaju nekih autića niš posebno ali kao malo km i slično http://www.njuskalo.hr/trgovina/dominik31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 trcz ??? lici mi na njihov parking Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 trcz ??? lici mi na njihov parking Nije to TRCZ, pogledaj adresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 ne radi mi baš mozak trenutno, ali mislim da je auto salon Jozić zna Kiki ako baš hoće reći Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 tam ti je moj aveo zavrsio,kad ga je banka uzela.bio jednom prilikom da ga pogledam.uglavnom na pol auta ispuhane gume,od stajanja se toliko vlage nakupilo iznutra da se na onim papirima gdje pisu karakteristike auta sva tinta razlila i tako.to je ono sto sam vidio na svoje oci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now