Stipe385 Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Jel ima tko iskustva sa pug servisima u Zagrebu? koji bi preporučili? trebao bi napraviti servis na 307, 2.0 hdi.. auto ima 165 000, jel to već za veliki servis? jel radi tko u nekom servisu, da sredi neki popust?:cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 a zakaj ovlašteni,veliki servis je trebao odavno biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted January 1, 2012 Author Share Posted January 1, 2012 a radi žiga u servisnoj:D bio je već veliki, mislim na 90k. kad je idući? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 ovi iz TM vozila su jako korektni a u ex firmi smo prije vozili Peugeot-e u Auto Par u Lucko i to je bila lagana katastrofa. Kasnjenje, ne drze se dogovora, lik mi ulazi s pljugom u auto pa mi auto smrdi 3 dana i tak... Uglavnom, ja tamo ne bi isao da imam Peugeot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Dolenc iz gajnica, čovjek je stručnjak za peugeot, ima svoj servis i daleko jeftiniji od ovlaštenog, a dobiješ i pečat u servisnu... auto par katastrofa, tm su mi se isto zamjerili, a u auto maksimiru su mi mijenjali šajbu i zasrali sve sa ljepilom... Najbolje iskustvo u peugeot servisu u mariboru (zaboravih kako se zove), iskustvo kakvo nisam doživio ni u jednom servisu u hr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esseker Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 javi se Zubyju. covjek je tu na forumu, on dobije dijelove s popustom kad ih uzme za tebe, a ruke mu plati jer vrijedi svake lipu a i vise, neces naci boljeg majstora za Peugeote u ZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoschuS Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Jel ima netko iskustva sa Soprano servisom na Jarunu? Mi tamo vozimo zenin mi16 i cine mi se OK. Sunstorm gdje je taj Dolenc? Ako je dobar to bi nam bilo super jer smo iznad Gajnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Preporuka za Soprano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Jel ima netko iskustva sa Soprano servisom na Jarunu? Mi tamo vozimo zenin mi16 i cine mi se OK. Sunstorm gdje je taj Dolenc? Ako je dobar to bi nam bilo super jer smo iznad Gajnica Imam doma negdje vizitku, mogu pogledati ako hoćeš... Meni se pokazao kao super, sad mi je nedavno mijenjao lamelu i zamašnjak na 407ici, i sve je super odrađeno... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danijel Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Ivica ima servis u Lučkom vjeruj mi nema boljeg mehanićara za Peugeot od njega 098/1681080 par ljudi sa foruma servisira auto tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Da ne otvaram temu, ima tko s foruma da radi u ovlaštenom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now