alessio Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 eto svi stavljaju neke protocne lonce, skidaju katalizator, ovo ono, al izgleda da cu ja bit jedina osoba na ovo forumu koja ce radit obrnutu stvar....znaci ja moran malo prigusit zvuk, honda se stvarno jebeno cuje ali ipak malo (lol...da malo:lol:) previse za moj pojam.... dakle, ko ne zna, radi se o hondi civic 1.5 90ks, motor D15B2....Dado je povadija sve i ostavija samo zadnji lonac....i jednu malu "cijevcicu" koja ide ispod cilog auta:lol: uglavnon, tija bi joj samo malo prigusit zvuk, da bude dubok ali ne preglasan i da ne urla ko sada....dosta mi je vise plasenja male djece:D:D sta mi je najpametnije napravit?? vratit prednji lonac?? vratit kat?? ili mozda vratit oboje?? u biti bojin se da je ne umrtvin ako to sve vratim gore....sad drugom i trecom stvarno ide jako lipo s obzirom na svojih 90ks.... ajde, da cujem najbolje rjesenje:cheer: btw- sad ce Dado poludit sta se igram sa njegovim ispuhom:D:D
SEGI Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja sam corrada stisao s remusom predvidjenim za motore iznad 140ks,taman sam dobio sta sam htio,tisinu na nizim okretajima i mocan zvuk kad ga razvrtis.
Uros Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 metni srednji protocni,ne bus nis osjetno izgubio
Seb Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 metni srednji protocni,ne bus nis osjetno izgubio da...možda čak dobiješ malo na momentu na nižim okr
alessio Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 dakle srednji protocni je siguran.... a ima li kakvog smisla stavljat prigusivac u zadnji lonac?? oce je on sta umrtvit??
Seb Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dakle srednji protocni je siguran.... a ima li kakvog smisla stavljat prigusivac u zadnji lonac?? oce je on sta umrtvit?? što se tiče vanjskog zvuka ima...neznam dal če ti se u kabini brudanje izgubit...na višim okr če bit slabija sigurno...kolko?ovisi o promjeru flanđe koju bi stavio ali nemoj to radit
meshin Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Koliki ti je promjer cijevi auspuha ? Zato ti je bucan Srednji protocni, manji promjer cijevi nego sta je DaDo stavio (fi 40-45max), i prigusni straznji lonac. Neces izgubiti nista na performansama, a auto ce biti punoo tisi
Uros Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 prigušivač ubija performanse i to jako..ja samo na Type R-u imao fi60 cijev i zadnji protočni s izlazom fi 100...prigušivač sam imao fi40 to kad sam stavio auto je fakat dosta izgubio
papa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 srednji lonac za moment...azdnji za ks... stavi srednji poluprotočni.-..
meshin Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 prigušivač ubija performanse i to jako..ja samo na Type R-u imao fi60 cijev i zadnji protočni s izlazom fi 100...prigušivač sam imao fi40 to kad sam stavio auto je fakat dosta izgubio K20 i D15 motori nisu bas u istoj klasi.. On nebu izgubio nista zamjetno na performansama sa straznjim prigusnim loncem, ako ostavi srednji protocni.
alessio Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 neman pojma koliki je promjer cijevi....dado?? onda sta sa tim prigusivacem, da ili ne?? jel on fiksan ili se moze jednostavno skidat stavljat??
alessio Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 e pala mi napamet jedna stvar.....imali smisla stavit zadnji orginal lonac, a da sve ostalo ostane kako je, dakle cijev do kraja?? pitan jer inako iman doma njen orginal auspuh....kako bi se to culo i funkcioniralo?? bili je puno zagusilo??
bubinjo Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 prigusit ce zvuk ali neznam dali ced se skurit brzo lonac,ja na stojki nisam skurio a imo sam zadnji orginal lonac
mr_G Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nemožeš biti bez srednjeg lonca jer onda je nalet detonacija odmah na zadnjem loncu i auto se čuje ko bure..
alessio Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nemožeš biti bez srednjeg lonca jer onda je nalet detonacija odmah na zadnjem loncu i auto se čuje ko bure.. cak i ako je zadnji lonac stock, znaci nikakav protok?? mislim briga me ako ce izgorit brze, ionako mi doma trune, vozin se koliko bude... ajde ti onda daj savjet sta je najbolje napravit...ti si ka maher za ispusne plinove
mr_G Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 najbolje je oba protočna. Ako ti je i tada preglasno, onda zadnji stock i to je to. Ali srednji moraš imati, jer bez njega možeš i izgubiti nešto snage.
mr_G Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 najbolje je oba protona. Ako ti je i tada preglasno, onda zadnji stock i to je to. Ali srednji mora imati, jer bez njega moe i izgubiti neto snage.
viktor04 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nisi jedini :lol: ja sam neki dan maknuo svoj protočni auspuh,stavio serijala srednji i zadnji i sada,milinaaaaaa :whistling: :lol:
alessio Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 honda je utisana, stavljen je prednji lonac i zvuk je tocno onakav kakav san tija....dubok i ne preglasan, a sta je najvaznije nema vise onog deranja, urlanja i plasenja male dice po ulici:D hvala svima na savjetima:notworthy:
master_og Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 honda je utisana, stavljen je prednji lonac i zvuk je tocno onakav kakav san tija....dubok i ne preglasan, a sta je najvaznije nema vise onog deranja, urlanja i plasenja male dice po ulici:D hvala svima na savjetima:notworthy: i kakav je srednji, origigi ili protočni?
alessio Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 protocni....dug oko pola metra, malog promjera....reka "auspuhar" da bi to tribalo odgovarat onome sta san ja tija- dubok, ne preglasan, ali i ne i pretih....i tako je i bilo:)
rio_cyber Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 to je tzv rezonator za ubijanje tih frekvencija divljih
starnet Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 da se nadovezem. kak da ja na svom vr6 ubije isto zvuk. bio je 174 ks i izlaz sa grane mu je fi60 uz napomenu da na motoru je kompresor eaton 90?? katalizator ide pod obavezno a sta iza toga????
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now