Jump to content

Recommended Posts

Posted

dakle kako iskljucit suvozacki airbag? po knjizici kaze da je u pretincu utor za kljuc sa kojim se gasi suvozacki airbag, medutim ja to nemam.

e sad kako napravit/slozit da se nekako taj airbag iskljuci da mogu malu stavit na suvozacko sjedalo.

citao da software-sko rjesenje ne pali jel se zapravo ne izgasi.

eto ako netko ima ideju/info pucajte

Posted

VagCom.

Odes na AirBag, pa na adaptaciju i tamo imas za paljenje/gasenje suvozackog zracnog jastuka.

A, moze se i ugraditi prekidac.

Posted

E da, i ako sam dobro zapamtio, kad to npravis, onda ti bude pod greske javljao da je suvozacki zracni jastuk ugasen.

Tak da ujedno imas i provjeru. :)

Posted

nesto sam citao da to ne pali, da je neka zena u njemackoj to napravila, pa da se nije ipak zgasio, tj kod sudara djete poginulo zbog airbaga. rade bi prekidac samo ugradio. ako postoji priprema iza samog pretinca pretpostavjam da je dovoljno samo stavit prekidac obicni 0/1? tocno?

Posted

Ne vjerujem da to ne pali.

Jer, u servisnom manualu i za moj i za tvoj auto, stoje tocno ta uputstva.

I, to rade u ovlastenom servisu.

Tak da ne znam tko je tu lud?

Da stavis prekidac, trebas ga spojiti na odgovarajuce pinove na procesoru AirBag-a i prekodirati AirBag modul (procesor) za tu fukciju.

Ne znam dal je obicni prekidac ili "digitalni" (preko nekog otpora).

Posted

pas mamu, da ti budem isken frka me malo samo u vcds-u iskljucit. moram pogledat dali postoji mozda "predinstalacija" iza samog pretinca. pa da se samo nabavi bravica i spoji

• 4 weeks later...
Posted

Dobre vijesti! :)

Danas sam rastavljao jedan A4 B5 redizajn (2001) i ima iza suvozackog pretinca konektor sa prekidac AirBagOFF.

Tak da vijerojatno ima i tvoj. :)

Posted

tooo lutko :D

znaci eventualno otic u audi pa narucit kod njih da mi pase origigi kljuc?

ili da se idem hebat po ebayu?

kaj ti mislis kaj bolje?

Posted
ja mislim da djeca i dječje sjedalice nemaju kaj tražit na prednjem sicu.. :)

imali smo thread nedavno, osim što je opasno i kažnjivo je..

druze malo si se zajebo, beba, 0 i 0+ normalno idu naprijed, i nis nije kaznjivo.

a iskreno kad sam vozim djete, opasnije je hendlat igracke i ostale pizdarije i imat djete na oku iza nego pored sebe. nadam se da se razumijemo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...