VooDoo Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Meni da ta oem rns za Seata ima opticki izlaz kupio bi je ne odmah nego bi vec bila u autu, taman bi mi sjela - super uređaj, stvarno odlican !!
SVEN Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja jos uvijek nemogu vjerovati da postoje ljudi koji vjeruju Zenecu kao uvjerljivoj kopiji RNS-a uz naravno usminkane mogucnosti touch screena i kojekakvih gluposti dodatnih. Ja nerazumijem...isto kao i ona ekipa koja kupi E90 330D i iskesira 50 tisuca za auto i nije u stanju kupiti njihovu original navigaciju za 2.5 soma nego to opravdava cinjenicom da za 450 EUR kupi Garmina koji je pet puta bolji i onda kelji one stalke po sofersajbi i tu vise kablovi od punjaca i to zbog ceg ? Touch screena ? Nekuzim majke mi bez uvrede svima koji se nadju pogodjeni.
Ivan_T Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ako se ne varam vidio sam na seat klubu da netko prodaje te orginal radio uredaje izvadjene iz karambol auta. Sad me zanima samo sto se tice RNS uredaja za Audi S3 koji bi bilo najbolje onda na kraju uzeti da rade i tipke na volanu, da cita spotove i slicne gluparije + navigaciju?
Ivan_T Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,10544.0.html Evo na sta sam naletio
VooDoo Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ali meni isto nje jasno pa rns-510 vw-ov skodin ili seatov uredno naravno ima touch screen, kaj je moguce da ga jedino Audi nema u koncernu ts !?!?!?!?!?
mariotdi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Ali meni isto nje jasno pa rns-510 vw-ov skodin ili seatov uredno naravno ima touch screen, kaj je moguce da ga jedino Audi nema u koncernu ts !?!?!?!?!? To sto nema ts ne znaci da su losiji...Audi ima drugaciji profil kupaca i skorz drugaciju koncepciju upravljanja audio uređajima(izuzev manjih modela) tako da je u audi slucaju komfornije ovako...mislim probao sam gledao sam i ts u a6 bi bio po meni glupost Edited January 31, 2012 by mariotdi
Mario_S3 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) RNS od VWa je daleko bolji od Audijevog, po mojem mišljenju, jer ima taj HDD i Touch Screen. Što se tiče BTa na RNS-E, ima Fiscon retrofit za 300€, dakle treba mi RNS-e + 300€ za BT instalaciju i uređaj pa da sve radi preko volana i da mogu listat imenik na FISu. Navigacija je 2D što mi se ne sviđa ali ako je kvalitetna onda nema veze, naviknut sam na iGo pa mi je ovo kao kameno doba . 2 drndak, dario> imate li neki pouzdan izvor za RNS-E (mora biti LED model, 2010 na dalje i ne smije biti sa klavir okvirom jer mi je to katastrofa) ? Tko mi to može prekodirat pa da se ne kuži ak je bio slučajno ukraden? Jer samo mi treba da to kupim pa da me preko GPSa nađu i uzmu mi ga, e to bi bio posao Edited January 31, 2012 by Mario_S3
Mario_S3 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 (edited) Ako se ne varam vidio sam na seat klubu da netko prodaje teorginal radio uredaje izvadjene iz karambol auta. Sad me zanima samo sto se tice RNS uredaja za Audi S3 koji bi bilo najbolje onda na kraju uzeti da rade i tipke na volanu, da cita spotove i slicne gluparije + navigaciju? Zenec jedino al nije izašao. Što se tiče zvuka svjestan sam da nije sigurno dobar kao kod Audi stock radia, ovaj Concert koji sad imam je savršen po tom pitanju, na najglasnije nema niti najmanje distorzije, bas lupa ko lud, sve savršeno. Vjerujem da je i RNS-E takav, nema zašto biti lošiji. RNS-E može sve što i Zenec osim kaj nema TS i za BT moraš nadoplatiti 300€ za Fiscon (kufatec.de) uređaj sa kompletnom instalacijom. na RNS-e možeš i TV gledati ali naravno treba ti tuner za to, DIVx zaboravi, za DVD filmove ne znam, valjda može Edited January 31, 2012 by Mario_S3
Dario Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 nece mi editirat,friscon zaboravi ako zelis da ti navi prikazuje na ekranu od FISa
Dario Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 5200 plus dostava ,200 kn ti je gps antena ili 550 ako ides na oem instalaciju i mjenjas krovnu antenu
mariotdi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Zenec jedino al nije izašao. Što se tiče zvuka svjestan sam da nije sigurno dobar kao kod Audi stock radia, ovaj Concert koji sad imam je savršen po tom pitanju, na najglasnije nema niti najmanje distorzije, bas lupa ko lud, sve savršeno. Vjerujem da je i RNS-E takav, nema zašto biti lošiji. RNS-E može sve što i Zenec osim kaj nema TS i za BT moraš nadoplatiti 300€ za Fiscon (kufatec.de) uređaj sa kompletnom instalacijom. na RNS-e možeš i TV gledati ali naravno treba ti tuner za to, DIVx zaboravi, za DVD filmove ne znam, valjda može Ne cita filmove, DVD sluzi samo za karte
Ivan_T Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ako netko zna ako postoji OEM da bi citao spotove itd i zna gdje nabaviti bio bih zahvalan... @Mario S3...sto se tice muzike u S3...jucer sam ostao odusevljen. Frend ima BOSE muziku orginal, cist zvuk a i bas tuce kao lud, a on bi jos htio slagati neki sub i slicno sto po meni nema smisla
Mario_S3 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 nece mi editirat,friscon zaboravi ako zelis da ti navi prikazuje na ekranu od FISa Ozbiljno? Znaci ak to stavim nav na dišu vise ne radi? To bas za RNS-E ?
Mario_S3 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 5200 plus dostava ,200 kn ti je gps antena ili 550 ako ides na oem instalaciju i mjenjas krovnu antenu Tnx za info !
Dario Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Ozbiljno? Znaci ak to stavim nav na dišu vise ne radi? To bas za RNS-E ? da ,iz razloga sto friscon koristi nav ekran za prikaz BTa prostudiro sam to jako dobro ,najbolja kombinacija ali stvarno je OEM ,osim mozda zvucnika u golfu(slucaj kod mene na mk5) ,ostalo OEM FTW
Mario_S3 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Nekako brijem da ak te netko zove, a ti si na navigaciji, da će navigacija ostat na FISu a npr. na RNS-E će biti prikazan meni za telefon.. imaš negdje link za to ili si to sam zaključio?
GoranE46 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ak ces trebat kodirat itd, to ti mogu rjesit kad kupis RNS.. Ne moras nis platit samo kupi RNS pliz
mariotdi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 ak ces trebat kodirat itd, to ti mogu rjesit kad kupis RNS.. Ne moras nis platit samo kupi RNS pliz ako mozes promjenit serijski broj radija, onda mozes i sam kod uređaja promjenit(bez otvaranja)?
Ivan_T Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zna li netko koliko kosta modul za tv kod RNS-e za audija... i modul za BT? Isto tako zanima me ima li RNS-e izlaz iza za pojacalo? Hvala
Mario_S3 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Konačno je izašao! http://www.zenec.com/de/produkte/ego/audi/ze-nc3131d/ katalog po svemu ovome što opisuju na stranici čini se da ima sve što možeš poželjeti + što kompletan FIS i CAN funkcionira. Vidim da imaju i neki novi display, komunikaciju s 2 antene itd. Treba pričekati malo da se vidi kako to radi u praksi.
Mislaf Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Neeeee Ovo i točka http://www.ipodcarkitdirect.co.uk/images/editor/images/RNSE.jpg :thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now