Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Mario_S3

Full members
 • Content Count

  8,919
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mario_S3 last won the day on May 26

Mario_S3 had the most liked content!

Community Reputation

201 Excellent

About Mario_S3

 • Rank
  2.0 TFSI @ 2 bar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nisam do sada imao nikakvih problema s TTRS čeljustima
 2. Svakako, to nisam ni pisao jer moraš biti lud da s gumenima ideš na stazu
 3. Moj setup kočnica, dovoljan za 1:42.130 i nikad se nisu pregrijale ili popustile u niti jednom trenutku. Front TTRS brakes with AP Racing grooved rotors Front Ferodo DSUNO brake pads Stock rear brakes and Brembo discs Rear Ferodo DS2500 brake pads ATE Super Blue racing fluid Da bi vagen spojio 2 kruga potrebno je više od kočnica
 4. Razlika između brzog auta i nenormalno brzog 😜 (1:42:130 vs. 1:34.xxx)
 5. Pa netko treba unajmiti tu ekipu koja mjeri - ako je limitaran broj auta, pa sasvim je jasno da se to ne isplati, osim ako ne želiš platiti još više od ovih 990kn koliko košta trackday. Skineš si harrys laptimere ili track addict i mjeriš si sam, pogreška je s najgorim mobitelom 5m što je vremenski 1-2 desetinke.
 6. S3 8P 2.0 TFSI GTX3076R Gen2 @ 1,5/1,6 bar Nankang AR-1 225/40 18 tyres OZ Racing Ultraleggera 18'' wheels KW Clubsport 2-way suspension Front TTRS brakes with AP Racing rotors Stock rear brakes Front Ferodo DSUNO brake pads Rear Ferodo DS2500 brake pads TTRS air coolers for brakes ATE Super Blue racing fluid Whiteline Anti Lift kit Whiteline front and rear upgraded anti roll bar Powerflex camber bush kit for lower arm Revo engine mount kit 1:42.261 s
 7. Bitan podatak je spring rate, ako je premali, auto neće biti dobar za stazu tipa Grobnik. Ima i Bilstein Clubsport ovjes, samo košta 4k€ pa nitko to niti ne gleda.
 8. AFAIK Dragy je zalockan za korištenje na tuđim aplikacijama tj. BT mu nije otvoren za 3rd party. XGPS160 je super stvar.
 9. Ovdje vrijeme ne leti nego stoji 😂
 10. Interni ima smisla jedino ak imas stariji iPhone, ovi novi su jako neprecizni, cak i kad trcis s njima fula lokaciju za 100m. Mislim da su androidi isto banana. Ja sam prvo mjerio sa internim od iphone 6 i to je bilo tocno u 5m sto je jako precizno, ali mi se mob pregrijavao ispod sajbe pa se cak i gasio. Sad mjerim sa XGPS160 i daleko je bolje, 2,5m, otporan je na toplinu ali se isto pogubi nekad kompletno. Al vjerojatno je i do moba problem. Probat cu ga sljedeci put gps staviti na staklo tak da je guma s tople strane (tak bi se i trebao stavljati navodno). Od aplikacija koristim trackaddict, ono sto snima sa svojom kamerom stavlja u internu memoriju, a ono sto snima GoPro ide na GoPro memoriju. Poslije to sve spojis sa race render programom u jedno.
 11. A ima stock block, kako bi rekli ameri 😄 Realno, ako nemaš stock M5 f90 s keramikom ili nešto slično out of the box spremno za stazu - propast će ti kočnice nakon 2 kruga i završit ćeš u šljunku ili ogradi. Za Grobnik moraš pripremiti auto jer je sve ostalo kockanje pa onda i najgluplja turistička vožnja može završiti jako loše.
 12. Ovo kod nas je super u bilo kojoj varijanti u odnosu na to kak je na Nürburgring touristenfahrtenu 🤣 (al onda je zabranjena štoperica)

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...