Tuco Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 javi mi podatke o mašini na PM pa ću vidjet ako se da nabavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagi Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 najcesce ne krepaju karike, nego se povuce ulje koje se godinama talozi u intercooleru...i ode sve u om. ...točno to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 care šit hepenz... glupo je glumit generala poslije bitke i išta filozofirat... Dogovorite reparaturu motora, neka plati barem brtve i karike.... i ležajeve... i strojnu obradu... :blink: to vam je tak kad vozite koksare... :closedeyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 care šit hepenz... glupo je glumit generala poslije bitke i išta filozofirat... Dogovorite reparaturu motora, neka plati barem brtve i karike.... i ležajeve... i strojnu obradu... :blink: to vam je tak kad vozite koksare... :closedeyes: ko ce nac to za Rovera. Nema niti nosac motora za kupit :doh: Nasao sam jedan komplet motor sa zdravom turbinom, cilindri ravni ko slavonija, sa vadjenjem mog motora + ovaj "novi" motor + brtve + ulje + filteri sve za 1300E. Ne znam ni sam sta da radim, mislio sam da ce bit manje, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) http://www.rimmerbros.co.uk/stoppress/mgrover.htx pregledaj katalog i pitaj koliko kostaju djelovi koji ce ti trebati, pa onda gledaj dal kupovat drugi motor il sto vec. edit : od njih sam ja kupovao stvari za svoju kramu , tak da sam uvjek dobio ono sto sam narucio. tu imas katalog pa možes izvuci serijske brojeve djelova koji ti trebaju , a pošto je engleska malo dalje pa košta poštarina više , s tim izvucenim serijskim brojevima iz kataloga pogledas po netu di su ducani u sloveniji , mađarskoj, austriji , italiji i koliko bi te došli djelovi tamo i šiping naravno evo jos jedan edit: od kad je propao MG Rover oni su službeni dobavljač djelova za Rover. Edited December 4, 2008 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Ili pitaj don Vitu Perasa di da ubodeš turbo benzinac lijepo i ušerafite ga unutra pa se vozite ko ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now