Cajo Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Ima li tko na forumu negativna iskustva s navedenim osiguranjem??? Poglavito me kasko interesira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Kolega je radio tamo i kaze da je katastrofa od odnosa prema zaposlenicima pa isto tako i prema van, znaci prema strankama Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 ja bil na razgovoru nekad kad sam bil očajan... a ono, lik u vž ti je ok. par puta me zval na kavu itd...ako misliš neko osiguranje slagat najbolje da se obratiš njemu u vž...Marinko Tot-on je glavni pa ti more sredit najbolju ponudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Ja imam neke brodove kod njih osigurane i katastrofa je sto se tice naplate.. Imao stetu kao sve ok i nikako da plate, odugovlace i zajebavaju... Iduce god. Sigurno necu kod njih produzit.... A od ostalog croatia i jos bolja mi se uniqa pokazala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Ja imam neke brodove kod njih osigurane i katastrofa je sto se tice naplate.. Imao stetu kao sve ok i nikako da plate, odugovlace i zajebavaju... Iduce god. Sigurno necu kod njih produzit.... A od ostalog croatia i jos bolja mi se uniqa pokazala... Croatia i Allianz po meni jednine kuće s kojima nema problema sa isplatom... :thumbsup: Ako mogu kak pomoć javi:thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Croatia i Allianz po meni jednine kuće s kojima nema problema sa isplatom... :thumbsup:Ako mogu kak pomoć javi:thumbsup::thumbsup: kod allianza itekako ima - na vlastitom iskustvu naucio znam da radis tamo, ali kada se vec guras moram napisati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 je evo i ja sad radin u jadranskom pa ću reć da su naj u isplati...NOT sve je to relativno, em su procjenitelji u kupusu, em su i ljudi u kupusu, tako da to sve skupa neobrano grožđe OSIGURANJA RADE ZA PROFIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 vila slazem se s tobom - ali tesko je croatia i allianz u istu rečenicu - po mom iskustvu imao sam 1 sudar sa covjekom u allianzu i jedan sudar sa covjekom u croatiji tako da sam iskusio način rada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 slažem se i ja s tobom ,al evo recimo Jadransko je opće poznato po lošem isplaćivanju šteta,a ja zasad od 400 stranaka ( na razini godine ) iman jedan jedini prigovor , ali ni to ne govori ništa..svaki procjenitelj radi na proviziju isto ko i mi (prodaja) ono šta oću reć...samo vulgarno, reci da imaš prijatelja koji ima PTSP i da njega isto zanima koliko će ti isplatit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Eto ako netko treba Uniqu mogu se ja ponuditi... makar radim i s drugim osiguranjima.. Cak radim i s Heliosom ako netko inzistira i treba.. al da ima boljih kuca ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 (edited) slažem se i ja s tobom ,al evo recimo Jadransko je opće poznato po lošem isplaćivanju šteta,a ja zasad od 400 stranaka ( na razini godine ) iman jedan jedini prigovor , ali ni to ne govori ništa..svaki procjenitelj radi na proviziju isto ko i mi (prodaja) ono šta oću reć...samo vulgarno, reci da imaš prijatelja koji ima PTSP i da njega isto zanima koliko će ti isplatit Nemoj me krivo shvatiti ja mogu rec iz svojih iskustava i mojih stranaka. Moji prijatelji rade isto tako u drugim kucama i njih nekoliko u Jadranskom. Vi ste kuca koja je najvise bazirana na MV a nisam mislio samo na taj dio. Sa svimešto si rekao slažem se!! Edited February 16, 2012 by Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 (edited) kod allianza itekako ima - na vlastitom iskustvu naucio znam da radis tamo, ali kada se vec guras moram napisati Uvjeren sam da ako je dokumentacija bila na vrijeme i ispravna nebi smjelo biti problema. Zasto je bilo ne zelim ulazit u to...jer ima previse faktora. Ako ti se da napisi na pm ili nazovi. Edited February 16, 2012 by Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Koliko sam pohvatao kvarner i helios su grupacija/koncern, te nisam zadovoljan NIKAKO (cekanje procjene,izvida stete,isplata,...). Poprilicno neprofesionalni procjenitelji Za sad jedino Euroherc ima od mene palac gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Ja imam doživotno osiguranje kod njih..prije je bilo Cosmopolitan pa su se udružili.. Nisam imao nikakve isplate tako da ne znam kako to funkcionira ali sa svojom agenticom imam ok odnos, kad me god nešto zanima nazovem, objasni mi se..sve 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now