Jump to content

Recommended Posts

Posted

sad traži diff sa šperom.. već kad se trazi :) Si zvao Acu iz Treb.?

Vidim ti auto u kojeg je mestra..... i vidim da ga je odveo iz dvorišta.... nadam se da nece nestat kakav dio s auta...

Posted

Nasao sam nekoliko diffova vec,samo moram vidjet koji mi odgovara,pa ce se to brzo slozit ;)

Da,danas ga je ubacio sa dvorista u garazu da vidi detaljno sto je poslo...nije valjda na toliko losem glasu?

Posted

Paše ti "veliko kućište" diff od e36 (znači 6 cyl modeli), a ako nađeš šperu u malom kućištu paše ti i to, samo trebaš stavit duže poluosovine.

Posted

Njegov cabrio je bio 2.0, naknadno je ubacivan 2.3, mislim da je njemu ostao diff od 2.0 malo kuciste, omjer 3.45...

Pase mu diff sa 318is i 320i... :thumbsup:

Posted

Ako sam ja polomio 2 difa na prednjem pogonu, zašto ti nebi mogao na zadnjem.. :D

Očekuj to češće ako radiš clutch dump u prvoj.. :D

Posted

Kad stavis veliko kuciste tesko ces ga satrat... Vani ekipa vozi po 800-900ks i uredno trpi...

I brklja vozi na velikom kucistu i jos je zavaren sta mu stvara dodatno opterecenje i jos uvijek trpi... :thumbsup:

Posted

Nije ti isti prihvat kardana vjerojatno, treba vidjet..

Al onda kupiš samo "zadnji" dio kardana i opet sve paše. Ja prodao frendu sad sa kompresora šperu, taj dio kardana i poluosovine za 200€ :)

Posted

200evreja i imas speru.. e jebga da si to bio ubo ehh...

Sad eto znas sta smijes/mozes i nesmjes/nemozes s cabrio-om.... ;:)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...