MOTA BOY Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pozdrav! Imam mekanu armaturu od Golfa II koja je u odličnom stanju(doslovno novo) AAAAAALI je prošli vlasnik imao nakeljenog Paju Patka(j3bo ga on u dupe). Kako to skinut? Probao sam sa Pulimax-om od Ma-Fre, al frula. Hvala! :yucky:
Tochka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 ja sam isto takvo ljepilo skido sa benzinom začiščenje, stim da su mi rekli da će ostat bijelo al nije. neznam dal je do materijala bilo al nije se oštetilo. možda da probaš negdje di se ne vidi pa onda tek tu
MOTA BOY Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Shall do! Itko ima još koji prijedlog?
MOTA BOY Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Njega nisam ni dobio... Morat ću zakeljit neku sliku Severine il Milanovića... :\
SVEN Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Uzmi cukicu za voltazu/boost/ulje, dva knauf sarafa i na mjesto paje patka i da vidis. Nema mrlje, imas cuku, svijelti u mraku Sta ces bolje
MOTA BOY Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Uf! To mi je želja još od 5e godine! :lol: Neko svjetleče kino nakeljit da mi iskopa oči po mraku. Hehehe... Pomagajte ljudiiiiii! :nerd:
entuzijast Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Evo Mota, postavio ja identično pitanje...Nisam ništa poduzeo po tom pitanju do sada, pa nemam konkretan odgovor http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=33085
killuminati Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 probaj možda s ovim.. mueller ili konzum.. inače bolesno dobro sredstvo kao i sve od dr. beckmanna.. samo prije svega provjeri postojanost materijala negdje na skrivenom mjestu..
MOTA BOY Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 antisilikonsko cistilo Ja i zaboravio na ovo. Posudio sam danas od kolege antisilikon, i riješio to. Ostao je svjetliji kružić, al nema više belog. Hvala svima!
Kroky Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ostalo je svjetlije zbog sunca vjerovatno. da je na limariji ispoliralo bi se, al na armaturi to bas i ne prolazi
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now