Gringo Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Jel moguće isključit kod ključa, Auto mi ponekad neće upalit, tj. zavergla, upali ali se istog časa ugasi. spojio sam auto na dijagnostiku i kaže greška kod ključa!
Dac Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 da,možeš i sam na popreko:naughty: uzmi čekić sjekač i odbi onu crnu kutijicu sa desne strane bosch pumpe,dalje bu ti jasno,ili odi nekom da ti prelemi kutijicu od imobilajzera,ispod volana ti stoji...
Gringo Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Skužio sam imobilajzer kod volana. Izgleda kao neka šugava antena sa omčom oko brave. Sindrom neprepoznavanja ključa i je kao da mu uzme gorivo na boš pumpi. Pokušat će mo.
SEGI Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) to je i meni bilo,oduzme gorivo. nabavio sam za 350kn taj drek. edit- kad dođu topliji dani,zajebavat će te duplo više,zaboravi da ćeš upalit auto ako je parkiran na suncu Edited February 25, 2012 by SEGI
Pekx Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Javi se Drndaku, goranE46 sa foruma. Treba ti kopija prometne i osobna.
Tihi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Kod kljuca se moze skinuti, treba skinuti procesor motora i odnjet ga ljudima koji to rade. A, moze se i ovo popraviti, pa vise ne bude zezalo.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now