Jump to content

Nord Produkt krovne kutije (HR)


13snc

Recommended Posts

Evo C/P jednog clana SCC koji koliko sam razumio radi za tu tvrtku.. iz Samobora. Meni ovo izgleda predobro.. Thule poklopi se..

Ocekivana cijena 2000-4000kn

 

 

 

Dragi forumaši i forumašice, nakon dužeg izbivanja sa foruma želio bih vas sve zajedno kao prvo pozdraviti, te vas upoznati sa jednom novom proizvodnom granom u Lijepoj našoj.

 

Točnije, radi se o Nord krovnim kutijama koje zadovoljavaju sve potrebe kvalitetnog, praktičnog te posve sigurnog prijevoza vaših stvari onda kada vam je to najpotrebnije.

 

Da krovna kutija nebi narušila vizualni izgled osobnog automobila, pomno osmišljene linije su nam dale potpuno novi dizajn u svijetu krovnih kutija, te smo dobili savršenu aerodinamiku. Kratko rečeno, nismo htjeli napraviti još jedan "mrtvački sanduk" (kako ja to nazivam) koji bi ljudi stavljali na krovove svojih vozila.

 

No prije svega, bazirali smo se na sigurnost same kutije a to nam je omogućila robotizirana tehnologija proizvodnog pogona koju posjedujemo za proizvodnju kada i tuš kada, jedinstvena u regiji pa čak i dalje, potpuno prihvatljiva za okoliš

(zeleni nas zato vole :toothy9:)

 

Riječ je o poliuretanskoj tehnologiji čime je ojačana unutarnja stijenka krovne kutije cijelom površinom, što osigurava maksimalnu zaštitu od pucanja i lomljenja plastike (npr. pri naglom kočenju nema više oštećenja krovne kutije ako stvari nisu dobro osigurane unutar krovne kutije) te su zvukovi "klepetanja" smanjeni na nulu zbog veće čvrstoće krovne kutije.

 

Radi praktičnosti, na mehanizam otvaranja i zatvaranja je dodana dupla brava tako pristup pri utovaru imate sa lijeve i desne strane automobila.

 

Proizvodi se u dvije osnovne boje a to su: Carbon look, brušeni aluminij i bijela.

Plastika je svima nam poznata ABS plastika proizvedena u Austriji.

 

Da vas ne umaram dalje riječima, za sada imam samo jednu sliku Koko-a te par slika iz proizvodnje od Cargo-a bez naljepnica (prednji kraj mu sliči na novije Seat-e)

 

Kasnije stavim bolje slike.

 

A sada vas molim za mišljenje, svaki komentar je dobro došao, bio on pozitivan ili negativan :zivili:

 

 

 

 

 

 

Krovne_kutije_reklama_215x300_2.jpg image.jpg

 

 

2_1.jpg image.jpg 4_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...