Logic Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Prijatelju je na S60 D5 2.4 2003 prosao dvomaseni zamasnjak. Gdje narucit zamasnjak a da ne kosta ko suho zlato il dal postoji jednomaseni za taj auto i, ako da dal ga se isplati stavit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 (edited) Prijatelju je na S60 D5 2.4 2003 prosao dvomaseni zamasnjak. Gdje narucit zamasnjak a da ne kosta ko suho zlato il dal postoji jednomaseni za taj auto i, ako da dal ga se isplati stavit? Može pokušati ovdje pa nek vidi da li mu se isplati kad uračuna transport i carinu. http://www.swedishautoparts.com/ http://www.volvopartswebstore.com/ Mislim da ne postoji jednomaseni, a i to malo što bi dobio u 1. i nešto u 2. po meni nije vrijedno truda.. Edited March 2, 2012 by Kova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Neznam ti reci sa sigurnošću, ali znam da na benzince pase jednomaseni zamasnjak sa starijih motora iz 850ki. Ja cu na svojeg benzinca definitivno jednomaseni staviti kada dodje vrijeme za to. Probaj na netu iskopati dali postoji kakvo rijesenje za d5. Sa druge strane, probaj u Tokic ili intercars pogledat, oni bi mogli imati po povoljniji cijeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Ma frenda ne interesiraju nikakvi dobitci, samo da ga ispadne malo jeftinije jer ak sam dobro cuo kod nas ga traze oko 8000-9000kn za zamasnjak, lamelu, korpu... Nasao sam na ebay za 5500 od luk-a i vjerojatno cemo to narucit. Iz eng je, a narucujem u slo pa nema carine i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Bega je nedavno nabavljao zamasnjak za S60 D5. Njegov je bio automatik, ali ipak ga pitaj. Sigurno je sredio neki popust. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Reneko d.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Daj mi vin pa cu ti provjeriti cijenu koju mogu izvuci u Baoticu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Naruceno je sve danas na ebayu.. cijeli set komplet dođe 6000kn sa dostavom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ja sam uzeo rabljeni, u super stanju za 200€ Ima ih još... ovaj bješe automatic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now