GT Boca Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 išao bi ovih dana na zagorsku u onu praonu kaj ima podno pranje na onoj stupnoj dizalici pa bi kasnije s nečim zaštitio auto ispod....al ne bitumen i te mase nego samo neki vosak ili tak nešto..... mislio sam sa onim vosak sprejem od bernera al ak idem to s tim radit trebat će mi pun qurac tih lmenki.... ima ko kakav prijedlog ili ima di za kupit neko sredstvo i većoj količini i sl.
FAKIN Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 išao bi ovih dana na zagorsku u onu praonu kaj ima podno pranje na onoj stupnoj dizalici pa bi kasnije s nečim zaštitio auto ispod....al ne bitumen i te mase nego samo neki vosak ili tak nešto..... mislio sam sa onim vosak sprejem od bernera al ak idem to s tim radit trebat će mi pun qurac tih lmenki.... ima ko kakav prijedlog ili ima di za kupit neko sredstvo i većoj količini i sl. Kićo promet,osječka u dubravi,uzmi novol vosak on ti je najbolji,pakiranje po kilu ti je 60 kn,za cijeli pod ti je dosta max 2 kile i šprica se špricom ko i za bodi.
TheBIG Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 plastobit...... malo drugačija šema od bitumena/kobita ... ista stvojstva samo ima tvrdu ''koru'' kad se stavi i nesmrdi puno i može se bojat jer je sive boje kad se osuši
cone4u Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Plastobit ili bijele ili sive ili crne... ovisno kojeg uzmes...
GT Boca Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Kićo promet,osječka u dubravi,uzmi novol vosak on ti je najbolji,pakiranje po kilu ti je 60 kn,za cijeli pod ti je dosta max 2 kile i šprica se špricom ko i za bodi. e to je informacija koja mi je trebala :thumbsup: i još se nanosi onom špricom za body....ma milina
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now