J@nkinjo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Ja imam na Mazdi te hankook 215/45/17. Nis posebno, na suhom ok, na mokrom losa. Kak pa najvise su ih hvalili za aquaplaning i mokro?? Valjda u su lose u ovoj tvojoj dimenziji...
--BRZI-- Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nije se ništa posebno desilo ista je stvar na sve 4 gume na mom Vw Polo gume imaju oko 6tkm,kupljene su prošle godine mislim 8mj kod Furlana reklamirao sam Furlanu oni su ih kontaktirali i evo njihovoga odgovora Šaljem ti što su mi odgovorili iz Nizozemske This is the RSR with old compound and we´ve got several of these cases. Federal has declared there is absolutely no danger but to avoid further problems they have changed the production so now it has been solved. There is no advise to demount the tyres as Federal stil guarantees the quality of these tyres. Lp Andrej gume nije tehnički ispravna a ovo je cestovna guma i po meni tu priča završava probao sam ih i sam direktno kontaktirati ali nema odgovora :drink: hvala na trudu :notworthy::thumbsup: Živo me zanima kaj ce sad odgovorit
Zeljko_M Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Kak pa najvise su ih hvalili za aquaplaning i mokro?? Valjda u su lose u ovoj tvojoj dimenziji... Jeli ti znaš čitat? Ta guma je za kurac, na suhom i na mokrom i vjerojatno najbolje drži felgu kada je auto na krovu! Kupi si gumu ili si vrati na 15" pa nećeš žaliti skupih guma. Nhf, samo pokušavam prenijeti informaciju iz prve ruke.
J@nkinjo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 a zasto v12 a ne s1 evo1 ili evo 2? Zato jer u 205/40r17 ima samo v12
J@nkinjo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Jeli ti znaš čitat? Ta guma je za kurac, na suhom i na mokrom i vjerojatno najbolje drži felgu kada je auto na krovu! Kupi si gumu ili si vrati na 15" pa nećeš žaliti skupih guma. Nhf, samo pokušavam prenijeti informaciju iz prve ruke. Pretpostavljam da si ih imao na S60R pa u jednu ruku kužim takvo razočaranje. Jer ako si ti išao na auto od 300ks serijskih stavljat ovakvu gumu koja je ispod 900kn komad onda neznam šta da mislim o tebi. NHF Kupujem gumu za vozit se i napraviti ako 4000km godišnje a ne za preseravanje i neznam kakvu jurnjavu. Jurnjave mi je dost možda pošto vozim Clio Sport bi netko drugačije zaključio ali u autu su uvijek 2 klinaca tako da neka jurnjava mi ne pada na pamet. Sa tom gumom moram doći do mora i natrag te voziti se na posao i s posla kada pada kiša jer inače sam na skuteru. Od registracije u 11.mj sam napravio do danas 500km.
Zeljko_M Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Miki, niki ljudi prodaju auto as novim naj jeftinijim gumama i falstificiranim zadnjim servisom... Jebi ga, auto sam htjeo bez obzira na gume. Ali, ti vozis dvoje djece na more sa cliom sport! Da ne pričamo o fino izlizanim vapnenackim asvaltima na koje ces dolje naić i tvoju fantastičnu ideu o hankurac gumi, valjda da bi ostala koja kuna za sladoled. HF, ali takve osjećaje češ sam sebi izazvat.
InSaNe Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Zeljko ako neznas vozit nece ti guma pomoc, ako znas svaka je dobra.
--BRZI-- Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Evo kaj su mi odgovorili :rofl::rofl: Kindly visit the website for details, http://en.wikipedia.org/wiki/Tire_uniformity Refer to the attachment photo, the RS-R is semi-slick tires, it is a soft compound, therefore it is normal to have the visible tread splice after stress driving. This is common for all other brand with similar compound. It should consider as normal and not manufacture defect. Best Regards, Barry Huang Service Section QA Department Federal Corporation http://www.federaltire.com
Exfreerider Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Živo me zanima kaj ce sad odgovorit Ima li odgovora
Zeljko_M Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zeljko ako neznas vozit nece ti guma pomoc, ako znas svaka je dobra. Bravo majstore. Pa ti sigurno ne mijenjas gume kad tako dobro vozis, samo bacanje para
--BRZI-- Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ima li odgovora napisao post iznad tvog Evo kaj su mi odgovorili Kindly visit the website for details, http://en.wikipedia.org/wiki/Tire_uniformity Refer to the attachment photo, the RS-R is semi-slick tires, it is a soft compound, therefore it is normal to have the visible tread splice after stress driving. This is common for all other brand with similar compound. It should consider as normal and not manufacture defect. Best Regards, Barry Huang Service Section QA Department Federal Corporation http://www.federaltire.com
Exfreerider Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Nisam vidio kako je forum u k sa ovim izmjenama last view threads i to... zanimljiv odgovor ako uzmemo u obzir da su prvi puta priznali defekt :doh: kod R1R i R888 nisam primjetio nikakve slične pojave :huh: ako imaš volje i vremena molio bi te da im opet pošalješ mail jer je ovo bullshit :drink:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now