Dac Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Moja ima ljevo-desno. Razumijem da mrvicu mora imat, al neznam... ma to je dobro,dok to sve skompletiraš u golfa taman će ili osovinica pohrđat ili će bit paukove mreže i nebude lufta bilo:dance3vs1: he heeee mora bit lufta... meni je stari uzeo za svog 330d e46 nekakvu turbinu ne znam koja firma,uglavnom reparirana 500eura 1 g garancija,mi metnuli na auto nije vozila ni 3km počela gurat ulje u usis,sve provjerili intercooler,cijev podmazivanja povrata,tlak ulja sve ok,poslo natrag turbo dobio drugi i stim napravio 3000km sve ok,al auto nije baš išao kak se spada(procjena sam)...onda je rukno motor ubila ga dizna,stavljen drugi,na sreću dobio sam i turbinu i dizne druge i sad ide još bolje sa tom rabljenom a orginal turbinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Još tko oko lufta na osovini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 ja mislim da smije imat lufta gore dole, lijevo desno, ali unutra van ne smije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Još tko oko lufta na osovini? Ma samo powerflex selene ubaci i riješeno! Mislim da je naj pametnije da taj turbo odneseš kod majstora da ga pogleda. Nema smisla pisati simptome na slijepo. Dok je samo lufta se da napraviti, a kad se nešto polomi onda je kasno za prevenciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Moj ima 5-6 tkm od reparacije i ima lufta malo gore dole,ljevo desno. Neznam dal je to normalno ali radi normalno zasad:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 gore dole najnormalnije, ali nutra van jako jako jako malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now