gmajna Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Sutra bi trebao uzeti c8 benzinac sa brc plinom. Zakleo sam se da u francuza nikada vise necu sjesti ali ponuda je takva da je ne mogu odbiti. Ima tko iskustva s tim motorom u kombinaciji s plinom? Sada na autu gore sve lampice ali se vozi najnormalnije... Ima neka poznata greska/kvar/bilo sto? Bilo kakav savjet je vise nego dobro dosao
toncheee Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 (edited) Mi mali jedng u bivšoj firmi, to nisi mogao natočit! uz to su mu u 3 godine dva puta bobine riknule, za ostalo ne znam! Edit: ustvario bio je Peugeot 806 (ista karoserija i mašina) Edited March 29, 2012 by toncheee
gmajna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Ima plin pa mi je kn/km vise manje ok... Bitno mi je sto ima 7 sjedala i kad se povade da je ravna podnica...
stealth Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ne treba ti to...radio sam u Citroenu kao voditelj garancija...ne treba ti taj auto naročito u kombinaciji sa plinom...dijelovi koštaju kao da se radi o Mercedesu a ne o francuskom poluproizvodu...
gmajna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Cijena je takva da ne mogu odbiti i sutra ga uzimam svakako. Ako bude zezao (LOL) ide u njega vag 1.9/2.0tdi I da dode do toga sve zajedno ce me izaci kao neki osrednji g3 iz oglasnika...
gmajna Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Pa da bi ga mogao dovesti u pouzdano vozno stanje uz sto manje izgubljenog vremena i bacenog novca :thumbup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now