killuminati Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 odjednom su na H4-3 žaruljama otkazali magneti koji "pale" duga svjetla, ali se čulo škljocanje u releju.. provjerio sve instalacije i osigurače i sve je bilo u redu.. kad više nisam znao što bi, osim što sam nazvao Jensa da reklamiram žarulje spojio sam staru rezervnu žarulju i na njoj radi magnet, što znači da je instalacija u redu, a implicira da žarulje u farovima nisu.. btw, žarulje su nove, ovaj mjesec kupljene.. vratim nazad konektore na postojeće žarulje u faru i proradi magnet samo na toj žarulji s koje sam skidao konektore i spajao na staru, a druga nije proradila dok to isto nisam i s njom napravio.. ispada kao da se elektronika morala "naučiti" kao kod podizača prozora na nekim autima.. sad me zanima u čemu je točno problem i što da radim s tim žaruljama, pošto tko zna kad se to opet može desiti, a desilo se sada prvi put u 4 god otkad su xenoni na autu i to 20 dana kako su žarulje na autu.. :huh:
Jens Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Izgleda da su konektori za elektromagnet uhvatili malo oksida.. uglavnom, cujemo se ujutro!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now