Hrdzo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Frendu se pas zavuko pod suvozacki sic i pozvako zice koje je stigo! Ovaj je to samo zamoto sa pik trakom i to sad mene ceka da sredim kak treba (ocistit, izolirat zice kako treba i sl) I mene sad muci iduce - jel moze air bag u sicu okinut ako te zice dolje odstekam i zastekam? Ili ako se koja dodirne kad cu skidat pik traku i sl? Da skinem klemu sa aku-a? Thnx
Bushido Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Preporuka je kad se dira oko airbag-ova (bilo vozackog, suvozackog) odspojiti klemu.... Na tvom mjestu odspojio bi je, a pogotovo iz razloga sto auto nije tvoj... (citaj izbjegavnje eventualnih nezeljenih troskova).
WD40 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Tak je.. digni minus i miran si... Mislim da doli imas 2 jack-a.... Kad vratis klemu nastimaj sat i prozore....
pelepelezg Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 preporuka isto za klemu ali u principu nista se ne moze dogoditi. vise puta vadio i vracao siceve iz razlicitih automobila i istekaval i ustekaval i nikad nis.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now