Hrdzo Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Frendu se pas zavuko pod suvozacki sic i pozvako zice koje je stigo! Ovaj je to samo zamoto sa pik trakom i to sad mene ceka da sredim kak treba (ocistit, izolirat zice kako treba i sl) I mene sad muci iduce - jel moze air bag u sicu okinut ako te zice dolje odstekam i zastekam? Ili ako se koja dodirne kad cu skidat pik traku i sl? Da skinem klemu sa aku-a? Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Preporuka je kad se dira oko airbag-ova (bilo vozackog, suvozackog) odspojiti klemu.... Na tvom mjestu odspojio bi je, a pogotovo iz razloga sto auto nije tvoj... (citaj izbjegavnje eventualnih nezeljenih troskova). Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 Tak je.. digni minus i miran si... Mislim da doli imas 2 jack-a.... Kad vratis klemu nastimaj sat i prozore.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 preporuka isto za klemu ali u principu nista se ne moze dogoditi. vise puta vadio i vracao siceve iz razlicitih automobila i istekaval i ustekaval i nikad nis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now