Lonewolf Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Nazalost,kao sto sam i mislio...izvlacenje rubnjaka u DU nemam,jedan limar mi je rekao da se unutarnji rub lako rijesi brusilicom,te je uz to ponudio i pristojnu(citaj BEZOBRAZNO VISOKU) cifru.... stoga,mogu li stanjiti unutarnji rub brusilicom sam,jel tko radio? Za rolanje znam da je bolje,a li mi nije dostupno...po stranim forumima gledam,i dosta njih radi "shave off" unutarnjeg ruba,znaci nije lose Mene zanimaju iskustva,ili mozda ako tko ima kakav savjet,ideju,diy i slicno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 prijatelj na golf 3 ih je rjesio brusilicom,i kad je ima udarac u zadnji kraj(lezeci policajci i kreni-stani brzina) auto se doslovno raspao,zgnjecio se kao limenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 probaj napravit sam roler za blatobrane..frend je rezal unutarnji rub na swikiju i nikak nije izgledalo plus kaj je bilo jako slabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 ne kidaj,blatobrani gube cvrstocu,rollaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lonewolf Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Da napisem kako je ovo zavrsilo...nakon sto sam skupio iskustva sa svih strana,ispada da je rezanje najgora stvar sto mozes ucinit zadnjim blatobranima,ima tonu negativnih strana Kupio sam si fender roller i zarolat cu ih sam,a nakon tog nudit tu uslugu i dalje u Dubrovniku,da se drugi ne nadju u mojoj situaciji... Win-win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now