speljac Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Trebam preporuku za neku dobru polir pastu,dal uzet univerzalnu ili u boji auta, abrazivnu ili ne itd.. Auto je perla crne boje, pa ako ima netko kakvih preporuka samo dajte.. Btw dal netko zna gdje ima za kupiti paste za polirat farove, tj. plastiku?
AnixoR Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 3M majka. pošto je crna boja onda ces ,morat uzet srednju pastu pa onda nakon nje ultrafinu(jer se uprotivnom vidit di je polirano, onako lagana sjena) ili samo ultra finu pa malo vise drljas. te fore polirka u boji to mi nikad nije bilo jasno. Polirka na zapunja strugotine ili sl. šta većina ljudi misli. Polir pasta brusi lak da ubije strugotinu u laku ili neko sitnije oštećenja stvar je u tome da brusi dosta fino zato ostaje sjajno.
Mattas Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A gdje se mogu kupiti Sonax i 3M polir paste??? Da li išta valjaju one paste sa kornjačom( nemam pojma kako se zove)??? Ma-FRA, valja ili ne???
Lonewolf Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kod nas toga ima kupit u trgovinama koje prodaju lakove.... :thumbsup: MA-FRA valja,ali ima samo abrazivna,srednje fina,opet moras s necim nakon nje:doh:
brba Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Farecla , meni bolja od 3m-a , koristim obje, al nekak mi je farcla draza jer se dosta lakse brise Doleti do mene jednom pa si isprobaj kaj ti najbolje odgovara, al farecla g10 http://www.marinemegastore.com/product-product-ECS_37692.htm je predobra pasta , i jos si uzmes farecla vosak i miran si :thumbsup:
MarioST Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 3m polir pasta, u kemilaka (u Splitu) 220kn, odlicna stvar
Sunstorm Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Da li išta valjaju one paste sa kornjačom( nemam pojma kako se zove)??? Turtlewax :lol:
Mrvica Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Imas u svakom baumaxu i ove za farove su fakat dobre cca 100,00kn
Mattas Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Farecla , meni bolja od 3m-a , koristim obje, al nekak mi je farcla draza jer se dosta lakse brise Doleti do mene jednom pa si isprobaj kaj ti najbolje odgovara, al farecla g10 http://www.marinemegastore.com/product-product-ECS_37692.htm je predobra pasta , i jos si uzmes farecla vosak i miran si :thumbsup: Ovo su odlične paste, ali nemam kamo kupiti:doh: Turtlewax :lol: ...pa jel valja šta:huh:
Sunstorm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ovo su odlične paste, ali nemam kamo kupiti:doh: ...pa jel valja šta:huh: Ma kakvi...Radije zaobiđi... :thumbsup:
alex Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ovo su odlične paste, ali nemam kamo kupiti:doh: ...pa jel valja šta:huh: imam ja kompletan program farecla....inače,kako je neko i napisao...i moji ovi majstori što kupuju kod mene obožavaju fareclu,i ja radim aute sa njom....super je.... mislim da ti je najbolje odvesi auto kod nekoga ko to profesionalno radi i plati...da sam nebi zeznio sve,jer je crni auto....
darko_st Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Imas u svakom baumaxu i ove za farove su fakat dobre cca 100,00kn Koje za farove?
Mattas Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 imam ja kompletan program farecla....inače,kako je neko i napisao...i moji ovi majstori što kupuju kod mene obožavaju fareclu,i ja radim aute sa njom....super je.... mislim da ti je najbolje odvesi auto kod nekoga ko to profesionalno radi i plati...da sam nebi zeznio sve,jer je crni auto.... Nemam crni auto. Treba mi za skuter ispolirati, danas sam naqpokon završio. Nego, pošalji mi na PM cjene seta za poliranje ako nije bed:thumbsup:
speljac Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Autor topica ima crni auto :lol::lol:..Hvala svima za savjete
Ujo Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 faraclea g3 je gruba pasta. odlična je uvjerio sam se, ima je za kupit kod plodina na viškovu, preko puta u onom dužćanu mislim da je itea. sad me zanima, g3 je gruba a ima i g10 koja je kao polir mljeko, pa da sve ne kupujem, dali bi mogao sonax polir mljeko koristit nakon g3...ili to ne ide pošto je jedna na bazi silikona a druga nije?! bi mogao šta zajebat, ipak je to kemija?!
brba Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 da, g3 je dosta dobra, al od nje mi je bolja 3m zeleni cep , dok mi je g10 od finih daleko najbolja ... @ujo - samo daj, nemres nista zeznut
Ujo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 g3je stvarno jebačka pasta! strojno sam je sa mašinom za šlajfat obradio i ispalo je super! to ću ponovit za 2,3 mjeseca i još zaštitit sa voskom i bit će super. uglavnom g3 preporučam!
mariotdi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Uzmi sonax extreme 3 zasto? zato sto je jednostavna z upotrebu. ove g3 g10 itd su profi paste
Ujo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 koristio sam g3 a mislio sam poslije sa sonax extream2 proć ali nisam imao vremena pa ću slijedći put.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now