Marco Polo Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Gdje odpeljati auto za farbanje koč. čeljusti da bude kvalitetno odrađeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ne vidim zašto ikome davati da to radi kad možeš sam.. dobra priprema, kvalitetna boja i sve 5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Nije za mene treba mi za frenda a on hoće dati raditi neće sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Ne vidim zašto ikome davati da to radi kad možeš sam.. dobra priprema, kvalitetna boja i sve 5.. nevidim smisao zasto sam ako covijek oce nekom dat da kvalitetno napravi. ja bi isto tako radije dao nekom da to napravi kak spada i da se nemoram petljat u te stvari za koje znam da neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 da li je prije lakiranja čeljusti obavezno pjeskarenje? i u koliko se slojeva trebaju lakirati i da li na kraju ide sloj bezbojnog? konkretno, planiram dati lakirati sve 4 čeljusti u crveno (već jesu crvene tvornički ali su izblijedile od godina) prednje su velike brembo 4-klipne čeljusti i preporuke za pjeskarenje/lakirera hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 a zašto ne bi plastificirao? nije nekakva lova velika a bit će dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 ja sam recimo imao problem da ulje iz kočnica digne farbu... tako da mislim da bi plastifikacija bila bolje rješenje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 ja sam recimo imao problem da ulje iz kočnica digne farbu... tako da mislim da bi plastifikacija bila bolje rješenje.... Problem kod plastifikacije je što mora ić na pjeskarenje a to može bit problem ako ode pjesak unutra a ako se ne pjeskari samo sa četkom sve skine NE ispadne dobro, tak je meni ispalo sa rupicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 da bi isla celjust na pjeskarenje mora biti totalno rastavljan, a to znaci da trebas nove kompletne gumice za njih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 (edited) ja sam sebi sad farbo ... a to nisu prve koje sam si radio... lakirno u lakirnici auto lakom...do sad sve što sam radio mi je bilo ok Uploaded with ImageShack.us Edited May 28, 2012 by Seb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now