Kadett Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Izgleda mi je riknula elektronska blokada, radi se o Swiftu 1.0 3cyl iz 1999. godine. Još uvijek stoji dolje u servisu, i ekipa dolje mi priča kako se ta blokada jednostavno nemre isčupati i da je više nema (koji će mi to ku*rac?) Da li je to istina, ili se to može jednostavno sčupati da toga više nema, i vozi sine dalje ili moram sve mjenjati? Strah me od tog drugog da serviser to forsira jer je skupo pa tako i sebi može marže nabiti.. :blink: :drink:
walbandon Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hmm, znam da na roveru mozes blokadu iskopcat samo sa kodom brave ili, hardverski da netko prelemi cipove unutra, a to mislim da kosta oko 1000kn...n eznam za svifta...
walbandon Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ne...cipovi su u kompu...ali, putem brave se ukucava kod za iskljuciti imobilizaciju..kazem, tako je kod rovera, ne znam za druge aute http://www.remotekey.co.uk/cars/rover/eka-code/
Kadett Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 aj jel znate bar di ima servisa suzukievih? Nalazim se u Lipiku (120km istočno od Zg, 40 kilometara od Kutine) negdje da mi je čim bliže, jer moram auto šlepati, a nemogu ga baš do Zga otšlepat. zvao sam Toša i kaže da treba kodirat nanovo ključ plus nešto bla bla, oko 600kn :drink:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now