Alfaludak Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 U jednoj getribi mi se rastuklo kuciste lezaja i trebalo bi ga piksirati, rastuklo se u elipsu tako da ne bi trebao biti problem naci centar jer je jedna strana netaknuta Imate li koga da to moze KVALITETNO napraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 nitko ništa?!?!? :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 6, 2012 Author Share Posted July 6, 2012 ocito da ovaj forum vise kurca ne vrijedi bog te jebo da sam pito za pederušu ili ajfon odma bi deset strana imao. puj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 pa kad ste pustili mamine sinove na forum u broju vecem 10x od ljudi s autima Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 ak ti pomaze cnc glodalica odi do moje bivse firme.neznam za cijenu mogu ti dati broj pa nazovi i pitaj 098/317 889 damir ruljančić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs200 Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 idi kod Ljubića na strojnu obradu u ZG. Gjure Deželica ti je ulica.. tamo kod Trga M. Tita . on ti je relevantna osoba koja ce ti pomoci ili u najgorem slucaju dati dobar savijet. on meni sve radi kad je u pitanju precizna strojna obrada , pixiranje itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 7, 2012 Author Share Posted July 7, 2012 Hvala, u ponedjeljak ujutro zovem da vidim jel moze neko napraviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 (edited) a ono, dođeš u ludbreg i to ti je gotovo, za pol sata(pretpostavljam, ne bavim se s time al imamo glodača u firmi)...a kaj ti budem to govoril kad budeš platil 200 kn goriva i 50-100 kn posla...nema smisla isto kak mi nije jasno kak se baviš s popravljanjem autiju a neznaš nikog ko ti može poglodat dosjed, jebiga Edited July 7, 2012 by woo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 E jebi ga Alfa, da si pital za kakve batke oglodat onda bi ti to ja riješio. Ali svejedno ti nebi mogao pomoć još bar mjesec dana, jer sam na posao otišal, ne. Tako da ti nema druge nego da se strpiš, i da ja dođem sa posla pa da dojdem k tebi s batkima pa da to riješimo.... Dogovoreno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 8, 2012 Author Share Posted July 8, 2012 a ono, dođeš u ludbreg i to ti je gotovo, za pol sata(pretpostavljam, ne bavim se s time al imamo glodača u firmi)...a kaj ti budem to govoril kad budeš platil 200 kn goriva i 50-100 kn posla...nema smisla isto kak mi nije jasno kak se baviš s popravljanjem autiju a neznaš nikog ko ti može poglodat dosjed, jebiga ako ti budem u svom stilu odgovorio na zadnji dio tvog posta dobit cu trenutni ban, pa jebolje da se suzdrzim Znaci, ti imas covjeka koji ovo moze napraviti za 200 kuna i GARANTIRATI da je lezaj u centru di mora biti? Ako se raspadne mjenjac TAJ ISTI mora biti spreman dati 2500 eura za drugu automatsku getribu. Moji decki u Metal Pezelju su prebukirani prije godisnjeg i mogu mi uzet tek sredinom 8 mjeseca. DRUGIM FUŠERIMA NE DAM DA MI DIRAJU U POSAO ZA KOJI JA NA KRAJU ODGOVARAM Evo upravo radi Franca (i ostalih) koji slaze getribe a ne zna sta radi se jucer rasula getriba od 500 eura! Radi covjeka koji zna svoj posao a NE ZNA OPRATI GETRIBU IZNUTRA NEGO JU ZMAZANU SKLOPI! Slike su vam sutra stavit javno na forum da vam svima bude jasno ko je Franc sa Ferencice/Pescenice (ni sam ne znam sta je to) Dakle, nije problem napraviti fuš, nego treba stajati iza svog posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs200 Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 imas pravo. 99% svih tih mehanicara ne odradi osnovne stvari, a kaj je npr. cistoca. isto kao i kod zdravlja ljudi vrijedi da je cistoca pola zdravlja tako i kod strojeva. meni se smiju kaj svaki dio na motoru mora biti ispjeskaren , očišcen, odmaščen i pofarban u bjelo (gorenje bjelo) zakaj? zato da vidim svaku nečistocu i da je odklonim. idi si kod Ljubica u strojnu obradu i pitaj ga, on je jedan od onih preostalih 1 % majstora koji stoje iza svog posla. covjek je dipl.ing.strojarstva. nije segrt koji je kasnije kupio glodalicu i deri svima i sve. woo nemoj tak pricat jer svi ne mozemo sve znati. kad bi sve znali onda nebi trebali forume. mnogi od nas o nekim stvarima znaju sve, sve zavisi cemu se posvetis, neko frgazerima, neko turbinama itd.. isto tako iza sebe imam svakakve projekte, generalke a neznam kome da idem s autom na poliranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 ako ti budem u svom stilu odgovorio na zadnji dio tvog posta dobit cu trenutni ban, pa jebolje da se suzdrzim Znaci, ti imas covjeka koji ovo moze napraviti za 200 kuna i GARANTIRATI da je lezaj u centru di mora biti? Ako se raspadne mjenjac TAJ ISTI mora biti spreman dati 2500 eura za drugu automatsku getribu. Moji decki u Metal Pezelju su prebukirani prije godisnjeg i mogu mi uzet tek sredinom 8 mjeseca. DRUGIM FUŠERIMA NE DAM DA MI DIRAJU U POSAO ZA KOJI JA NA KRAJU ODGOVARAM Evo upravo radi Franca (i ostalih) koji slaze getribe a ne zna sta radi se jucer rasula getriba od 500 eura! Radi covjeka koji zna svoj posao a NE ZNA OPRATI GETRIBU IZNUTRA NEGO JU ZMAZANU SKLOPI! Slike su vam sutra stavit javno na forum da vam svima bude jasno ko je Franc sa Ferencice/Pescenice (ni sam ne znam sta je to) Dakle, nije problem napraviti fuš, nego treba stajati iza svog posla sve 5, sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 možeš i probati kod kvočića doći... ako ima vremena može ti i on to napraviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 alfa jesi se možda čuo s Birtom u vezi toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 hvala svima rijeseno kod jednog covjeka iza samobora Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Covjek ili radnja? Upisi ga:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted July 24, 2012 Author Share Posted July 24, 2012 Bude Nix napisao, cak nije ni skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 16, 2012 Author Share Posted August 16, 2012 Evo da stavim slike getribe REPARIRANE kod Franca na Pescenici/Ferencici. Getriba je vozila par mjeseci..... i ovo na slici je stanje nakon skidanja sa auta, raspala se kao da je neko bombu stavio u nju! Za 2000 kuna koliko je kostao popravak nij eni semeringe nove mogao stavit! Pa cak ni OPRAT iznutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 pa tak nije izgledala moja getriba nakon 100 kkm.... užas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Alfa, pa sto je moglo tako razbiti kuciste mjenjača? Daj neke slike detalja di se vidi uzrok takvog fatalnog kvara. Bome, nisam jos ovako nesto vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted August 17, 2012 Author Share Posted August 17, 2012 Zasto se raspala stvarno nemam pojma, vjerojatno nikada ni ne budemo saznali osim sto znam, da ta getriba nema sigurnosnu zastitu protiv upadanja u dvije brzine istovremeno (štift na osovini vilice koji gura kuglice sto blokiraju ostale vilice) jos sam primjetio da na spojnickoj osovini fali pola lezaja (valjkasti konusni) Prica ide ovako; prije cca godinu dana je getriba zastekala u 5 brzini i skinuta je i odnesena na REPARACIJU ze je popravak placen 2100 kuna. ja sam ju namontirao i natoceno je ulje tvornicko za tu getribu Selenia Tutela 75w90. nakon cca godinu dana i cca 4-5000km je pukao venzil pa sam radio generalku, slozio sam motor i 15 minuta nakon paljenja izasao na cestu i lagani đir po kvartu. lagano krenuo u prvoj saltam drugu na cca 4000 okretaja i pustam kuplung i bum tres tras pras zvuk kakav se ne moze opisati komadi zubcanika padaju po ulici, ulje curi, sve se dimi reko to je to pukla klipnjaca kad onop kifla, getriba se devastirala Eto, kad sam doslepo auto doma imao sam sta i vidjet... u getribi BLATO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now