Booster Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Vrlo čudan problem...kada se vozim po otvorenoj cesti cca 100-120 temperatura mi padne na 70-75C kada se vozim normalno (50-80) stoji na 90c kako treba...kada idem polakše ili stojim ode na 110C to se dešava kada klima radi...promjenjen je termostat, termoprekidač i senzor temperature...lud sam više. Da dodje na radnu od 90 pa se diže i spusti na 90 sumnjao bi u hladnjak ali kako tempertatura pada ispod radne ne znam vise...termostat mi je bio najlogicniji ali ispalo je da nije on krivac...ima tko takva iskustva? Motor re 1.8 90KS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Mozda ti i novi termostat nevalja, meni se desilo da mi je za 3 tjedna novi zasteko Jel ti radi ventilator? Jel pusta vodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 kada si mjenjao termostat jesi mjenjao i njegovo kučište, plastiku onu? Ako si ostavio staro to ti je to jer termostat izbije jedan komad plastike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted July 19, 2012 Author Share Posted July 19, 2012 2 Z: Stari i novi se isto ponasaju, novi prekjucer stavljen, ventilator radi OK pali prvu i drugu na temperaturama kojima i treba. 2 Master: samo termostat...moglo bi to bit vis...tnx sutra cu i kuciste zamjenit pa cemo vidjet sta ce rec Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 jesi riješio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now