Booster Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Vrlo čudan problem...kada se vozim po otvorenoj cesti cca 100-120 temperatura mi padne na 70-75C kada se vozim normalno (50-80) stoji na 90c kako treba...kada idem polakše ili stojim ode na 110C to se dešava kada klima radi...promjenjen je termostat, termoprekidač i senzor temperature...lud sam više. Da dodje na radnu od 90 pa se diže i spusti na 90 sumnjao bi u hladnjak ali kako tempertatura pada ispod radne ne znam vise...termostat mi je bio najlogicniji ali ispalo je da nije on krivac...ima tko takva iskustva? Motor re 1.8 90KS
Z Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mozda ti i novi termostat nevalja, meni se desilo da mi je za 3 tjedna novi zasteko Jel ti radi ventilator? Jel pusta vodu?
master_og Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 kada si mjenjao termostat jesi mjenjao i njegovo kučište, plastiku onu? Ako si ostavio staro to ti je to jer termostat izbije jedan komad plastike
Booster Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 2 Z: Stari i novi se isto ponasaju, novi prekjucer stavljen, ventilator radi OK pali prvu i drugu na temperaturama kojima i treba. 2 Master: samo termostat...moglo bi to bit vis...tnx sutra cu i kuciste zamjenit pa cemo vidjet sta ce rec
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now