Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima tko šta za preporučiti? Kod Bagy-a sam u Baškoj Vodi a otišla mi lamela tak da su uzbrdice nemoguće mislije. Moram to rjesiti cim prije a ne zelim da mi netko sfušari.

Posted

Aj u qrac onda sam prosao kraj tebe ko kraj turskog groblja, nisam procitao prije...ja sam tu inace do 16-tog pa bi ta kava u dobrom društvu bila just fine :D

Posted

Bagy nije ovdje, ja sam kod njega u vili (tj. kod njegovih staraca). Ako si tu u Baškoj navecer, 444IN ti je na klupi kraj table Poseidon diving od 20-22 svako vece a mi takodjer tamo dodjemo oko pol 9

Posted
Dođete kvariti posao jadnom čovjeku? :D:D

Vidit ću uhvatiti vremena zaletjet se.

Ma ovaj Buster me samo dolazi zajebavat usro se ronit pa me sad zajebava umjesto da ga potopim :)))

Posted

Ha jel me oderao ili ne...ovisi kak se uzme, konkretno 1700kn set kvacila s izmjenom (Golf 3 1.8, nisam s Ibizom na moru), rekao sam da stavi sachs e sad nadam se da je to i stavio, kvacilo samo je skoro soma, u VT bi prosao 300-tinjak kn jeftinije ali to sve varira od grada do grada i od mehaničara do mehaničara

Posted
Tih 300 kn više ti je moja provizija, ali eto platit ću ti pivo pa smo isti. :D:D

Ma kakvo njemu pivo taj ak popije pivo pocet ce hodat naglavacke ahaha...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...