Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

444IN

Full members
  • Content Count

    1812
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About 444IN

Personal Information

  • Ime i prezime
    Ivan Nađ
  • Lokacija
    /root/home/Virovitica
  • Vozilo
    Golf III ABF-T

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ko to na krku? Tam im uvoznik ili? Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  2. Je ko vidio probo ovaj AK550 njihov? Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  3. Pa da, ak mu je stari agm nek uzme agm trebalo bi radit i ovo ali ja bi stavio kak je bilo prvo. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  4. Ha to je problem oni ne znaju nit ih zanima sta je i kakav je koji aku njemu po broju sasije nudi i jedan i drugi. Dok ni jedan proizvodjac akumulatora ne daje u svijim.katalozima da ides ako ti je bio AGM na EFB nego samo nude i jos je napomena da se ide na AGM obavezno. Frendu ti nude AGM vjerovatno cim je ta cijena samo nek ga ne kupi tamo jer je to ludost. Svuda su oko 1200-300 kuna i to najskuplji samo ovlasteni za njih dere ovako. Bezveze platit. Jedino se mora otic upisat sad dali u ovlasteni ili kod nekog ovako ko ima VCDS nije neka nauka. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  5. Ma AGM kod njih 2670 ovaj bio 1300. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  6. A izgleda isto. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  7. Ma to je po VW ovo kad je autop 4+ godine star onda imaju popust na dijelove kuis vamo tamo neam pojma i tu im nudi po etki ili sta vec gleda tamo da ide taj aku i skuplji koji je AGM. Ali kao moze i ovaj jeftiniji pa stave taj kad je auto 4+. No kad gledas katalog i Varte koja je prva ugradnja i Bosch i tak dalje nudit ce ti za taj auto samo AGM varijantu nis drugo i kod nekakvih uputa kod zamjene kaze da ako je u autu bio AGM da treba ic AGM natrag a ako je bio EFB onda moze ic na AGM kao neki upgrade ako se bas hoce naravno uz uvjet da se tocno skodira to tamo upise. I da eo Yuasa i Exide kazu mora ic AGM natrag kao i Bosch i Varta
  8. Ma EFB je ajmo rec poboljsan od obicnog da trpi ta govna od start stopa i izmislilii su ga kao.jeftinju varijantu a.koja.radi.Ali.kaze ako.je.AGM.bio.u autu onda bi trebalo.ic opet na.AGM Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  9. A frende ti i tvoje kopi pejstanje vjecno pa nije obicni da ali nike AGM Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  10. A nike efb obicni ali nije agm njima ga u programu nudi kao jeftiniju varijantu. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
  11. Ajde evo jedne normalne teme prigodne ide zima pa da cujem sta vi mislite. Dakle koksara prepuna opreme kojekakvih elektronika pocela mi ujutro samo na prvom paljenju bacat neke tiltove po tabli. Kasnije tokom dana pali najnormalnije sve stima. VW servis kaze aku prazan vamo tamo sve testiraju da negdje ne vuce sve u redu i dobro daj novi, E sad, stavili novi auto opet isto. Nis reko moram opet ja gruntat i vidim sad su stavili EFB aku a bio je AGM i kolko ja znam nije mudro mijenjat tako sa EFB ako je bio u auto na AGM ajmo rec apgrejd moze ali ako je bio AGM mora ic AGM. I mene sad kopka da nije u tom osto problem. Kak se to vama cini? Jednostavno da to ne pase na taj auto jer sad su to kodiranja i sva cua potrebna. VW tvrdoglavi njima to nudi kao opciju i oni dalje ne vide to stavili ja im maloprije tamo objasnjavam nije isto ovo ono i sad smo na ledu.
  12. Ha joj to je sve tak gadno hhahaha Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  13. Sta ona sa nama visokima koji takav nrki.motor kao zekan? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  14. Ziva istina, 500 kubika maxi skuteri su relano sve sta ti treba i prekorisni su. Ja sam ovo ljeto poklopio auto ceradom u uzeo Nexusa 500. Reko aj da probam i bome ne znam sta mi je bilo da nisam prije. Ides di hoces s njim put neki ovo ono nema frke, po gradu agilan, ne trosi nis stvarno ogromno olaksanje po tim guzvama u ljetu. Auto ni ne gledam. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
  15. Na neki topic me baca link ne kuzim jel ij u tom topicu nesto pisao ili? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
  • Create New...