Jopa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) Stavio sam nove pakne na prikolicu i sad imam problem, prikolica mi ne dozvoljava da idem u rikverc, zakoce se kotaci i nema sanse da se pokrene.. kako to rijesiti? Godinama je bila otpustena sajla od naletne koncice i ni stari se vise ne sjeca kako je trebalo nastimati sajlu edit: imam ruckicu na prikolici s kojoj mogu zablokirati kocnicu, ali sta nema drugog nacina nego da svaki put kad hocu ici u rikverc moram izlazit iz auta i blokirat kocnicu? Edited August 7, 2012 by Jopa
Kiki B Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ne kužim skroz te prikolice, ali jesi li i opruge promijenio sa paknama? Meni je čovjek koji mi je prikolice slagao rekao da jedno bez drugoga ne ide jer prikolica neće moći pakne otpustiti i neće moći u rikverc...
Gringo Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 I mene je to zanimalo. Uglavnom, samo ručica i u rikverc, ali NIKAKO je nemoj zaboravit odblokirat. he he
Jopa Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 2 Kiki> nisam mijenjao opruge, da ti budem iskren nisam ni znao da je to trebalo mijenjat, covjek koji mi je lijepio pakne mi nije nis rekao Znaci nema druge nego izlazak iz auta.. jebiga sta je tu je Hvala ekipa na pomoci :thumbsup:
Roby Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ako se dobro sjecam, unutra u bubnju ima neka poluga koja zna zastekat pa je to potrebno razraditi..kod nas je hidraulicki sistem sad neznam da li je to isto...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now