Jump to content

tko moze spustit kilometre? golf 6


JosipZG

Recommended Posts

sad svi napadnite drndaka.. klošarija.. tako je bilo jednom kad sam ja pitao za skidanje km, tj. ne ja nego poznanik htio skinut na autu, i ja pitao.. i odmah napad bio.. koga boli k sto će ko radit, ako ćeš ić kupit ti il neko tvoj taj auto prijavi ga i riješena stvar..

 

itako je pola auta što se prodaju po forumima sve drkano s kilometražom, samo se svi prave mutavi..

Link to comment
Share on other sites

I BTW dok god su ljudi glupi i gledaju samo km pri kupnji auta, tako im i treba... Auto iz HR sa 150tkm je losiji od dobrog auta iz Njemacke, CH s 400 000km..

 

Zamisliti npr. primjer od neki dan, E60 530d 499 500km, vozio ga direktor jednog hotelai svaki dan je putovao 500km izmedju 2 svoja hotela.. auto ima druge diskove na sebi, sve servise i promijenio je 4 seta guma za te km... Volan i sicevi na autu novi, lak nov, sve novo, izgleda auto kao 50 000km, potrosnja na BC nikad ponistena 7.3, znaci taj auto je nov nov nov bez grama lufta igdje, motor,turbina,mjenjac je definitivno bolji nego na 90% auta s 100 000km, svakih 120 000km veliki servis sve u ovlastenom... svakih 20 ulje, znaci po PS-u..

 

I kome prodat takav auto s 500kkm? Ali skines na 100 i vozis jos 500...

 

Druga stvar je kad je auto krama i ima 100kkm na satu, to i sam vidis da ne valja... Savjet, KM zanemarite, gledajte stanje, odrzavanje, jel mirisi u njemu itd :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...