Jump to content

Mijenjanje LED osvjetljenja tablice - problem - Megane 3


Recommended Posts

Mijenjam serijske lampice sa led i imam problem. Kad sam vadio van pod kontaktom sam uspio s žaruljicom izvuči i jednu kontaktnu nit kučišta. Vratio sam je unutra i sve štima, spojim se na konektor bez problema i ne gura mi nit van. Sad nemam struje na osvjetljenju tablice, no drugdje je sve ok. Maknuo sam + sa akumulatora i ponovo spojio i dalje nemam struje. što još da probam? Koji osigurač da gledam? Molim malo bržu pomoć!!!

Link to comment
Share on other sites

Nope, sve je šljakalo i sa starima i novim ledicama. Fora je da sam stavio u jedno kučište led sa 5 SMD-a, a u drugo sa 9 SMD-a. Kad sam išao izvaditi ovu sa manje ledica onda sam iz kučišta povukao i minus/plus kontaknu nit (zapravo je to uložak za žarulju). Znači lampice su do tog trenutka svijetlile, no onda sam ja baraba to na živo izvadio van.

 

Smatram da je riknuo osigurač al je problem da ne znam koji. Ima ih pun kufer a u manualu je samo ovaj popis, njih sam prošao i niti jedan nije izgorio:

https://www.dropbox.com/s/u76zqrwupi8eqtb/IMG_20120825_145523.jpg

Link to comment
Share on other sites

Eto, jučer sam riješio problem. Nisam nabavio značenje osigurača pa sam iskopčao akumulator i krenuo redom. Riknuo je 10A osigurač, prvi u drugom stupcu :D Sad sve šljaka. I da imam LED osvjetljenje. U PM kolko sam se nahebao da dođem do toga :( A sve bi bilo ok da nisam pitao ženu dal joj je ljepše da baca plavkastko ili bijelo.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...