Jump to content

Gume 195/45x16 ljetne...gdje kupiti?


Coupe VD

Recommended Posts

Bratu trebaju gume za auto...gledali smo malo ove webshopove i cjenike Molydona, Vulkala itd...i ispada da nema gume ispod 800-900 kuna a sjećam se da sam sebi prije 2-3 godine za Clio sport znao naći za manje novaca!

 

Jesu cijene tih guma otišle u nebo ili možda ta dimenzija više nije popularna ko prije...ili ja gledam na krivim mjestima??? Di vi kupujete gume (osim preko granice) i tko ima dobre cijene...?

 

Ne treba mu neka ultradobra guma, auto ima 90 konja (stari Megane) i ne vozi se on ludo...obična guma iz sredine ponude, nikakve perverzije ne treba itd.

Link to comment
Share on other sites

svi uglavnom kupuju preko grane jer su puno jeftinije gume (evo u petak sam tamo prošao puno jeftinije za 4 kom eagle f1 (3100kn/set tu kosta, a ja platio 2100 preko sa povratom preko grane)

 

a ima ti i ekipe koja fura gume preko pa ti ih šalje kurirskom, pa uzmu neki postotak (ili si ostave povrat poreza), a npr furlan ti ima TOYO PROXES T1R u toj dimenziji za 535kn za keš + dobiš povrat, a lašić pireli P nero, sportcontanct ili potenzu s povratom za cca 550kn.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...