Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bratu trebaju gume za auto...gledali smo malo ove webshopove i cjenike Molydona, Vulkala itd...i ispada da nema gume ispod 800-900 kuna a sjećam se da sam sebi prije 2-3 godine za Clio sport znao naći za manje novaca!

Jesu cijene tih guma otišle u nebo ili možda ta dimenzija više nije popularna ko prije...ili ja gledam na krivim mjestima??? Di vi kupujete gume (osim preko granice) i tko ima dobre cijene...?

Ne treba mu neka ultradobra guma, auto ima 90 konja (stari Megane) i ne vozi se on ludo...obična guma iz sredine ponude, nikakve perverzije ne treba itd.

Posted

svi uglavnom kupuju preko grane jer su puno jeftinije gume (evo u petak sam tamo prošao puno jeftinije za 4 kom eagle f1 (3100kn/set tu kosta, a ja platio 2100 preko sa povratom preko grane)

a ima ti i ekipe koja fura gume preko pa ti ih šalje kurirskom, pa uzmu neki postotak (ili si ostave povrat poreza), a npr furlan ti ima TOYO PROXES T1R u toj dimenziji za 535kn za keš + dobiš povrat, a lašić pireli P nero, sportcontanct ili potenzu s povratom za cca 550kn.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...