Z Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 kaj nije malo preniska naprijed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 a di su perači ako je hlx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 ostali su na starom braniku koji je u smecu nije mi se dalo busit ovaj ljepsi je bez toga dreka Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 daj me nemoj jebat... aj ako ga još imaš skini perače meni trebaju... koža je bila onda skupa ko vrag u dodatnoj opremi,zato ju jako malo ima... Nego ima i otraga diskove ili ne? pošto nisam vidio td da ima zadnje diskove serijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 10, 2012 Author Share Posted December 10, 2012 frend je skinuo sebi te perace jer je njemu jedan falio. ja nikada jos nisam vidio na marei full kožu, to su kao fotelje unutra, samo je zalosno da su ih totalno zapustili pa su ispucali, ali polako, budem ja njih sredio Nije imala diskove iza ali kako je most otiso u vjecna lovista stavio sam od sa tipa svog od coupea turbo neko je pitao jel preniska, je odvratno, ali to je samo ovaj tren dok ne stavim normalne amortizere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now