Bubi Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Trebao bi u dogledno vrijeme zamijeniti sve brtve oko vrata i one unutrašnje po kojima klizi staklo. Zvao sam servis, rekli su da će mi javiti sutra. očekujem bolesno visoku cijenu ili da su "out of stock", pa me zanima ima li koga da radi nove gume po uzorku i cijenu da usporedim s OEM. jednu čak nisam ni uspio naći u parts katalogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Custom brtve jeftinije od zamjenskih?! To je kao da kazes da ti je avionska karta skupa pa ides radit svoj avion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 22, 2012 Author Share Posted November 22, 2012 (edited) pa šta ja znam... ne izgleda mi neka nauka to napraviti ako živiš od toga i imaš potreban alat. guma na metar, utrpaš u neki stroj koji ju drži i neki kurac proleti po cijeloj dužini da izbaci višak materijala i tako ju prilagodi tvojim zahtjevima. :lol: stvarno nemam pojma, ali ja sam si to zamišljao kao neki tokarski stroj za gumu edit> Custom brtve jeftinije od zamjenskih?! i da, ne pričam o zamjenskim jer ne postoje, nego oem Edited November 22, 2012 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Kedere za vrata imas u zelini...to mi stari od frendice drzi...niaco se firma zove ako ti kederi trebaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 a šta ja znam šta je keder, valjda da tu mi treba broj 2 i 3 tu br. 18 2 komada za L i D vrata ovdje br 1. isto 2 komada br. 3 isto x2 br. 1 x2 i br. 5 x2 br. 1 i br.4 evo sad imate sve, pa ako ima tko neku ponudu neka pukne ovdje okvirnu cijenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 upravo su me zvali iz servisa, brtva stražnjeg desnog stakla 320 kn. naručena jer mi je hitno (voda mi curi) ostale ponude vrijede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 23, 2012 Author Share Posted November 23, 2012 fuckin 15 min edit... zvao sam niaco i kažu da trebam poslati fotografije s presjekom gume pa će vidjeti šta mogu ajmo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now