matt Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Starom se jučer zaključao volan te ga više nije mogao otključati. Kao aktivirala se neka zaštita protiv krađe. Došao je mehaničar i uspio nekako otključati volan al sad ključ mora ostati u bravi. Navodno je već imao par C-klasa tog godišta kojima je otišao taj mehanizam/aktivirala se zaštita i kao naš je na najboljem putu da također skroz krepa. Navodno treba naručiti neki predključ iz Stuttgarta koji se samo jednom upotrijebi i dođe 2kkn i onda još 3kkn za novi set ključeva. Jel imao netko iskustva sa dotičnim problemom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 ja bi to raskopao i odrezao taj kljun koji zakopca volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 Hmm, time se skida i zaštita, pretpostavljam da je to ipak dalje povezano sa drugim sustavima zaštite. Na taj način bi se prelako maknula zaštita od krađe ili brijem bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 ako ti ga ukradu tako ti je svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Ako netko želi ukrast baš taj auto ukrat ce ti ga i ovako i onako... Zaključavanje volana je uglavnom mehaničko samo preko ključa,micanje dijela koji zaključava onemogučava zaključavanje i problem je riješen pod uvijetom da ovo ne čita netko kome baš od takvog auta trebaju dijelovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 ja bi to raskopao i odrezao taj kljun koji zakopca volan ja bi ga zapalio :lol: jbt nova meca pa takve probleme da ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 1. kacavide 2. flexa 3. ponovi 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelepelezg Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 (edited) ..................... Edited February 1, 2013 by pelepelezg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now