tommy Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ne mogu nigdje po netu naći koji sve motori mogu ići na šaraf u tog Hyundaia Trajet, 2004., 82kW. Pa ako netko možda zna, bilo bi mi korisno. Trebalo bi samo motor mijenjat jer je trenutni otišao, a pošto je vjerojatno malo teže naći baš od njega gledam alternative. Koliko sam shvatio, to bi trebao biti motor od VM Motori S.p.A., 2.0 L (1,991 cc or 121.5 cu in) I4, with four valves-per-cylinder and common-rail direct fuel injection, a identični motori bi trebali od Elantre, Tucsona, Santa Fe i od Kia Sportagea, možda još koji.
Bubi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 pošalji pm Mavericku ili iri i dachu, ali oni su manje na forumu
DavorB Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Mogu ti ja provjeriti ali tek u srijedu ak ti nije jako hitno (imam slobodne dane dotad) Samo mi frkni broj šasije na pm pa ću vidjeti u MicroCat-u kam se sve ugrađivao .
Maverick Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Santa Fe (prva linija), Trajet, Elantra, Tucson
tommy Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Hvala svima. Maverick, znači na šaraf idu unutra? Davor, nije toliko hitno. Auto stoji već neko vrijeme, prijatelj ga sad odlučio stavit u pogon, pa gledamo opcije. Pitat ću ga pa ti pošaljem.
Maverick Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Svi motori osim od Santa Fe-a bi trebali bez pardona pasati!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now