Unknown Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ovak imam problem svi mi svasta pricaju ,svako drugaciju pricu. htio bih plastificirat aluminijsku felgu, koja ima po laku male udubine od kljuceva, kamenica, ljustenja laka itd. mislio sam pobrsuti cjelu felgu sa 240 pa zatim sprickitom zapunit rupe i to sve posmirglat te nakon toga odnesti na plastificiranje. jel to ok ili mora biti bas goli aluminij kak neki pricaju? slusam prijedloge hvala
Luky Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Za plastificiranje mora bit ispjeskarena felga.. Makar su mi tako rekli, i radio sam tako..
cyberphere Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ako se ne varam, kod plastificiranja nema kita. Jedino dati nekome da to povari ili kako se već aluminij popravlja.
Unknown Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 zanima me konkretno dla bas mora biti pljeskarenje, ova ostecenja su vecinom po laku tak da to variti je nepotrebno.
Rallye VR6 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 pjeskari se pa plastificira ako je samo lak oštećen, to se ne bude vidjelo jer ide sve dolje
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now