Mille Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Radim kad imam vremena iz gusta . I ako ti ne treba jucer , onda se da dogovorit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 tvoj r32 je ima zvuk ubi bože kad si bija u st ispid zgrade mi i zaturira dešava se drugi svijetski rat a ne normalan zvuk auta To su ti Mexx i Maleni turirali , ja ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 To su ti Mexx i Maleni turirali , ja ne ma pusti njega,sta on zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 @mille-za to slozit moram doc s autom,jel da? sta mi je malo problem jer sam slobodan samo nediljom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ma i ja budala svi znaju da vageni imaju savršeno duboku notu zvuka ugodno uhu svakog stanovnika palneta zemlje taman dubinu i savršenu boju zvuka :guzagi6: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Kod koga da to napravim? Isap auspuh? Ili? pa bilo ko ti to odradi ,imat cu ti ja varalicu viska uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ajde javi mi kad ćeš prodavati pa da mi i pojasnis malo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 cekam da mi dode pumpa,pa onda mogu loadat soft nazad ,a racunaj cca 2/3 tjedna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Ma i ja budala svi znaju da vageni imaju savršeno duboku notu zvuka ugodno uhu svakog stanovnika palneta zemlje taman dubinu i savršenu boju zvuka :guzagi6: veliki si znalac sta je jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Radim kad imam vremena iz gusta . I ako ti ne treba jucer , onda se da dogovorit . onda ces meni jednog dana,polako napravit sve novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuro Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Gdje ima za kupiti/naruciti tih "cut-out" klapni a da su dobre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Ja sam imao na downpipeu ali to se napravi na zadnjem loncu . Pa moze biti skroz protocan ili ici kroz lonac ... Ili se slozi tako da se moze regulirati zvuk sa klapnom . Da se slozit kako hocete . Ja sam imao pol metra iza turba fi100 klapnu ... To je bilo samo za tunele Edit : po meni je glupo slozit nesto sto ima stalno isti zvuk , jer ono sto te zadovoljava po gradu ne zadovoljava po autoputu . Ja bi si pucao u glavu da nisam imao klapnu i da mi je stalno brencalo po autoputu ! Zato je klapna odlicna stvar , a ne kosta milione ... Koliko bi dobio ugradnjom recimo nekakvog srednjeg lonca fi70 sa klapnom u sistem koji trenutno ima samo zadnji lonac(turbo benzinac)? Konkretno me zanima koliko ce se auto utišati na autocesti i da neprivlačim pozornost po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now