Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

doggy

Full members
 • Content Count

  2,877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

doggy last won the day on December 27 2018

doggy had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

About doggy

 • Rank
  betmen

Personal Information

 • Interesi
  drift

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ima li tko kakav kontakt od Jensa? Prdnula mi zarulja ili balast, nemam pojma vise sto. Trebam nekog da pregleda sve i upgrade napravi na nesto dobro
 2. ja sam jos gledao kawasaki vucan 650s i yamaha xv 950r, a bome i triumph boneville bobber. Ima svega, ekipa slaze od svega takve motore. No japanci ispadnu najjeftinije.
 3. Neznam gdje pogledati, vidio sam ih po hr dosta, ima nesto i po njuskalu. Nisam nikad bio za motore, ali ovako nesto bi si cak i slozio kroz godinu dvije.
 4. Meni cura isto svako malo gunđa kako bi najradije da odemo u njemacku. Oboje imamo diplomu sa strojarstva, tako da nevjerujem da bi bio neki problem naci posao tamo. A i sam za vrijeme studija sam radio par mjeseci u DE, i naviknuo se u roku odmah i svidjelo mi se. Trenutna glavna prepreka mi je jezik, iako cura vec 2 godine uci.
 5. Zanima me kakva je situacija sa ugradnjom plina na motore sa direktnim ubrizgavanjem? Vidio sam neke reklame da postoje sistemi za Njemacke aute, no zanima me kakva je situacija u Hrvatskoj, kakve su cijene takvih sustava? Zanima me konkretno za Lexusov V6 motor 3GR-FSE ili 2GR-FSE.
 6. Bauhaus ima jeftinih sit on top. A jeftinih morskih je znalo na njuskalu biti, stakloplastika, doslovno za 300kn, ali za jednu osobu. Ovaj tandem se onda zapravo isplati raditi. Meni je to isto neka ideja ici po otocima, ali ja sam gledao neki na napuhavanje, da ga laske transportiram.
 7. Radis to iz zabave ili? Jer kayak se danas moze kupit jeftino. Polovni od stakloplastike jos jeftinije. Reko bi jeftinije nego ce te sam materijal izaci da odradis sve točno. Znam da dok sam se igrao sa tim, ispod 2000kn nisam izlazio iz ducana sa smolama i platnom.
 8. Ako nekom treba, imam doma cijeli komplet skije, pancerice, stapove, vezove. Koristeno ukupno jedan put.
 9. On topic, znaci Emtron ima i gotovih rjesenja za stare nissane? Bas me zanima kakav ce taj sa CA18DET biti, jer vecina na tim motorima ide nekim ustaljenim putovima, koji zavrse ili na manjem turbu do nekih 300ks da se izbjegne turbo rupa, ili na vise uz mrtav auto ispod 4500rpm.
 10. Jako puno kosta. Za moj bivsi sam frendu uzeo oem puknut prednji branik za 5500kn.
 11. Jebacki izgleda jer je takav iz tvornice dolazio, sve osim felgi. Pitanje je samo da li je gazda stavio OEM plastike ili kopiju. Kako god, odlicno je utegnut.
 12. Vidio sam da ekipa cesto farba te tepihe i navodno to ispadne super.
 13. Dobro si ovaj odsjaj na haubi pogodio

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...