Kris Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Bok Jel ima netko iskustva s (ili je cuo od nekog) autopraonicom BBS na Samoborskoj 28? Dobio sam sa ovih nekih ala kolektiva sajtova mail sa ponudom za kemijsko ciscenje za 150kn, a taman bi trebao kemijsko ciscenje. Jel netko bio, bilo kaj tamo radio? Tnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VedranR26 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 mislim da nemres puno očekivati za 150kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 ja sam uzeo isto za 150 kn kemijsko u dugavama u praoni i prezadovoljan sam....radilo se o sivoj perforiranoj koži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 a sto se tice ove bbs praone ta je promjenila vise vlasnika nego sto ima kvadrata firma di sam radio je prije prala tamo aute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 frend neki dan vozio auto na kemijsko kod njih preko te akcije za 150kn i sve je super oprano osim sitnica tip prekidaci za stakla, oko rucne... al za tu lovu mrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 frend neki dan vozio auto na kemijsko kod njih preko te akcije za 150kn i sve je super oprano osim sitnica tip prekidaci za stakla, oko rucne... al za tu lovu mrak pa rijetko di sam vidio dobro oprane prekidače, ovo oko rucne je druga prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 ok, tnx decki! ja sam uzeo bon, pa javim kak je proslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Ja baš bio danas na kemijskom. Vrlo sam zadovoljan. Sjedala već dugo nisu imala tu svježu bež boju, a kožu su temeljito očistili, pukotine isto, i to mat, ne sjajno. Došao u 9h, bio prvi, završeno u 13h. Poslije mene došlo još brdo auta. Ocjena 9/10. Samo što su mi dugo držali upaljen auto da se posuše sjedala pa sam odmah morao na pumpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Evo i ja sam bio, pa da napisem dojmove. Rekli mi da dofuram auto u 9 i da ce bit gotov tokom dana. Tak je i bilo, javili mi da je gotov oko 3, ja sam dosao po njega oko 5. E sad sve izgleda jako lijepo, jako cisto ukljucujuci i par sitnih fekica koje su se isticale. Radi se o alfi, tak da su zicevi od onog alfatexa kak oni to zovu ali su sivi tak da podnose dost zmazanoce. S obzirom da mi je ovo prvo kemijsko ciscenje neznam kak je to inace ali ... ostali su neki djelovi jos uvijek malo vlazni i osjecao se dost jaki miris tog njihovog sredstva za ciscenje. Kurili su oni grijanje i ja isto dok sam vozio prema doma, ali to bi trebalo ipak puno duze susiti i luftati pogtovo s obzirom kaj je hladno i vlazno vrijeme. Na sajbama s unutrasnje strane, po rubovima im je ostao isto sloj nekog sredstva za ciscenje i tak... Sve u svemu sam zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now