Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hrastinski klime - baštijanova 2 ili tako nekako, kod selske

mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci

ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec

i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!)

Posted

mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci

ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec

i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!)

Potpis. :thumbsup:

Posted

Znaci ja dovezem auto i on skida ili moram ja donjeti skinuto ?

Posted

Lijepo je to što je još 3 puta popravio na garanciju ali kakav je to posao kad 4 puta slaže?

Nedavno sam imao slično iskustvo sa servo letvom pa sam ih nakon 5 pokušaja reparacije poslao u k i vratili mi pare i za reparaciju,montažu/demontažu i špurove šta sam radio

Posted

Ne znam u čemu je bila stvar zašto je ta špula stalno rikavala ali taj kompresor klime me mogao stajat zatvora jer sam bio u stanju upucat nekoga nakon svih događaja vezanih za kompresor (long story). Zato ove 3 reklamacije me nisu niti najmanje smetale. Nakon što je zadnju rješio, sada valjda već 2 godine (ili je prošlo 3?) sve radi normalno

Posted

Mislim da mi je Raptor dao ponudu za kompresor novi od oko 3800kn za 2.5Tdi i da se to nekak najviše isplati...

Posted

u americi mi je novi 300 dolara al mi je stari bio sad u proljece i neide ponovo do zime a ja ocu imat klimu prek ljeta tak da ta opcija ne igra. A nemam po kom drugom poslat. Za tu lovu bi kupio nov novcat tamo ali kod nas to kosta sigurno blizu 400 eura ako ne i vise..

Posted

Gle u ovlaštenom servisu dođe oko 1000 eur novi koji je tvornički repariran (dobiješ ga za te novce ako ostaviš svoj stari), a oko 12 000 kn dođe baš novi

U VAGu su Denso i Sanden obično

U Sloveniji su cijene isto tu neđe, a recimo u Njemačkoj najjeftinije što sam našao je oko 300+ eur reparirani s garancijom s time da isto moraš poslat svoj stari (+ poštarine i ostalo)

To u americi za 300 dolara mora bit ili repariani ili nešto zamijensko

• 3 months later...
Posted

vidjet će mo idući tjedan šta kaže frendici je uzeo 1000kn auto se i dalje glasa ko pelikana pod haubom da ima... :lol:

nekako mi smrdi pošto na računu jbt 500kn samo kakti ''ruke'' :drink:

a iz računa uopće ne kužim šta je radio ona spominje neke gumice i sretna je što nije par tisuća kuna račun bio :doh:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...