Goertosing Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Hrastinski klime - baštijanova 2 ili tako nekako, kod selske mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!)
Exfreerider Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Odi kod Ivice, Vinodolska ulica 099/4123121 vrhunski majstor provjereno iz vlastitoga iskustva http://www.njuskalo.hr/servisi-vozila/servo-letve-volana-oglas-3710930
Raptor6767 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Hrastinski klime - baštijanova 2 ili tako nekako, kod selske mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!) Potpis. :thumbsup:
SVEN Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Hrastinski klime - baštijanova 2 ili tako nekako, kod selske mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!) Znaci ja dovezem auto i on skida ili moram ja donjeti skinuto ?
Exfreerider Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Hrastinski klime - baštijanova 2 ili tako nekako, kod selske mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!) Lijepo je to što je još 3 puta popravio na garanciju ali kakav je to posao kad 4 puta slaže? Nedavno sam imao slično iskustvo sa servo letvom pa sam ih nakon 5 pokušaja reparacije poslao u k i vratili mi pare i za reparaciju,montažu/demontažu i špurove šta sam radio
Goertosing Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Ne znam u čemu je bila stvar zašto je ta špula stalno rikavala ali taj kompresor klime me mogao stajat zatvora jer sam bio u stanju upucat nekoga nakon svih događaja vezanih za kompresor (long story). Zato ove 3 reklamacije me nisu niti najmanje smetale. Nakon što je zadnju rješio, sada valjda već 2 godine (ili je prošlo 3?) sve radi normalno
J.J Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Mislim da mi je Raptor dao ponudu za kompresor novi od oko 3800kn za 2.5Tdi i da se to nekak najviše isplati...
SVEN Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 u americi mi je novi 300 dolara al mi je stari bio sad u proljece i neide ponovo do zime a ja ocu imat klimu prek ljeta tak da ta opcija ne igra. A nemam po kom drugom poslat. Za tu lovu bi kupio nov novcat tamo ali kod nas to kosta sigurno blizu 400 eura ako ne i vise..
Goertosing Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Gle u ovlaštenom servisu dođe oko 1000 eur novi koji je tvornički repariran (dobiješ ga za te novce ako ostaviš svoj stari), a oko 12 000 kn dođe baš novi U VAGu su Denso i Sanden obično U Sloveniji su cijene isto tu neđe, a recimo u Njemačkoj najjeftinije što sam našao je oko 300+ eur reparirani s garancijom s time da isto moraš poslat svoj stari (+ poštarine i ostalo) To u americi za 300 dolara mora bit ili repariani ili nešto zamijensko
Red Devil Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 servis VAR http://www.var.hr rade sa klimama, punjenje, novi kompresori, novi hladnjaci, i tak to....imaju nekoliko zastupništva za hladnjake, kompresore.... sven, ti si bio tamo kada si prodavao golf 4
nix Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Hrastinski klime - baštijanova 2 ili tako nekako, kod selske mene ispalo 1500 kn novi ventil, nova remenica, skidanje/stavljanje, pročišćavanje, punjenje plina i garancija 12 mjeseci ta garancija je zakon, jer idućih par mjeseci je lik radio sve to ponovo čak 3 puta jer je crkavalo svaki mjesec i super sam zadovoljan s obzirom na to kakvo sam iskustvo imao s kompresorom klime prije toga (cirkus!) vidjet će mo idući tjedan šta kaže frendici je uzeo 1000kn auto se i dalje glasa ko pelikana pod haubom da ima... :lol: nekako mi smrdi pošto na računu jbt 500kn samo kakti ''ruke'' :drink: a iz računa uopće ne kužim šta je radio ona spominje neke gumice i sretna je što nije par tisuća kuna račun bio :doh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now