Vila Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 znači ovako...ima san radio u autu, prastari pioneer i prastare zvučnike.. dobijem nekakve pare, kupim novog pioneera i dva nova zvučnika također pioneer...sve spojim po ps-u, kabeli ostaju isti jer računam pošto je sve bilo oke, mora i sad.. e sad znači spojim sve, sve radi ko sat, i sinoć počne trokirat zvuk čim ga mrvicu pojačan, i onda nakon par sekundi zvuka uopće nema :huh:..opet sve izbacin vanka, sve spojeno uredno, nema labavog kontakta nigdi, vratim nazad, opet sve radi, i opet nakon par minuta nema zvuka uopće... koji k?:yucky:
Vila Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 ..sakaj ga, nisan ima problem generalno s auton ima 2 godine...ovo mi je sad drama brate hahahahah
Risbo Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 konektor iza radija ili instalacija... radilo je sve ok dok nisi prespajao novi radio i sad se vjerojatno nešto razmrdalo.... ima ja sličan slučaj - ispao na pola jedan pin iz konektora
Vila Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 konektor san gleda par puta i sve mi djeluje oke...a instalacija je do jučer radila najnormalnije otić ću zaminit radio, pa ako i taj drugi zajebava onda je nešto oko instalacije
Dario Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 mislim da ti auto govori da si đabe uložio novce :lol:
c2h5oh Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 prodaj alfu i kupi renoa. sa njima nema problema. imam ti ja jednog za prodat
SEGI Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 vrati stari radio na nove zvučnike prije nego ideš mjenjat.
Vila Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 vrati stari radio na nove zvučnike prije nego ideš mjenjat. i to ću napravit, hvala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now